Днес ще бъдем във фаза на пестене на енергия и емоционална сдържаност. Плановете ще се изпълняват с лекота, но ще бъдем по-подозрителни, сдържани и в самоконтрол. Възможно е да ни обземе и загриженост за това дали можем да постигнем всичко, което искаме, или са ни необходими повече усилия.

С напредването на деня ще се активираме и ще възвърнем увереността си и ще станем по-комуникативни. Външният ни вид ще ни тревожи много, защото искаме да бъдем харесвани от другите, но най-вече от самите себе си. От друга страна, ще ни се иска да излизаме, да контактуваме с хора, да се опознаем, да правим връзки с обществеността и да приключим деня си по приятен начин.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Козирози, просто трябва да вярвате малко повече в способностите си, защото само така ще направите това, което искате, и ще получите това, което искате. Ако имате някаква цел, служете ѝ!

Овни, Везни, Раци, в обкръжението ви може да има напрежение, но също така и поведение или реакции, които ще предизвикат недоволство, но е добре да знаете какво ви се случва и да се справите с него.

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, несигурността и безпокойството, които могат да ви обхванат по отношение на парите ви, са временни.

Водолеите и Везните, от следобедните часове нататък автоматично се превръщате в център на внимание. Бъдете активни, използвайте дарбите си, демонстрирайте талантите си и си правете пиар.

Лъвове и Телци, искате някои неща да се случат във връзката ви, у дома или на работа, но би било добре да не бързате и да получите съгласието на останалите, за да не се случи напрежение.