Днес на преден план са поддържането на равновесие, дипломацията, преодоляването на различията и духът на компромиса. За съжаление обаче всичко това ще се обърка. Сега границите на толерантност ще бъдат малки, отстъпките и уговорките - нулеви, нерешителността ще приключи и всички възникнали проблеми ще се решават доста импулсивно.

Това ще доведе до дисбаланс или смущения в нашите взаимоотношения и среда. Ще гледаме пристрастно на нещата и ще съдим въз основа на личните си предпочитания. Така че е добре да сме съмнителни относно своята гледна точка и оценка за нещата и хората.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Везни, ще бъдете много активни, ще управлявате личните си дела, но има и вероятност да усетите, че толкова дълго сте си държали езика зад зъбите и са ви смятали за мекушави, така че е много вероятно сега да искате да разсеете тези впечатления.

Козирози, Раци и Овни, започва време, в което и у дома, и на работното място, както и в отношенията ви ще има сътресения. Никой няма да е склонен да отстъпи, така че е логично да има напрежение.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, както в романтичен, така и във финансов план, вие сте призовани да вземете решения незабавно и да поискате това, което смятате, че заслужавате. Но въпросът е, че начинът или интензивността, които ще проявите, е много вероятно да ви лишат от успех.