Днес ще бъдем подозрителни към някои хора и техните цели спрямо нас, ще си спомняме неприятни случки или преживявания от миналото, което ще се отрази доста на настроението ни, ще станем по-абсолютни и непоследователни в желанията си, а дисбалансът на ситуациите и неспособността ни да видим светлина в края на тунела ще ни сринат психологически.

Кои знаци са засегнати днес?

Везни, Овен, Раци и Козирози, развитието на някои неща изглежда зависи от другите и вие или ще се съгласите с тях, или ще проектирате съпротива, предизвиквайки някакви последствия. Ако липсва доверие, тогава вероятно ще се разделите.

Близнаци, Дева, Риби и Стрелец, съюзът е по-необходим от вашия избор, за да се уредят някои финансови въпроси, които търсят решение, обаче възможните компромиси, които ще се искат от вас, са големи.

Скорпиони, вие сте поели риска и не се въздържате. Такава е вашата динамика, но и интензивността, която излъчвате, така че едва ли ще ви откажат нещо.

Телци, Лъвове и Водолеи, проверявайте темперамента си и се старайте да избягвате всякакъв контрол или налагане, защото няма да избегнете напрежението у дома, на работа или във връзката си.

Овни, Везни, Раци и Козирози, желанията ви са много, нуждите ви са големи, но разхищението със сигурност няма да ви се отрази добре.