Скъпа моя,

Ти стигна и възрастта, в която ще започнеш да ходиш на срещи и ще изпитваш всякакви емоции, които ще минават през тялото ти. Ще прекарваш и много време, чудейки се дали той те харесва и имаш ли нужда от връзка. Сигурна съм, че ще срещнеш човек, който също ще те харесва и ще иска да е с теб, но запомни нещо много важно: Има разлика между милото момче и добрия мъж.

Нека ти разкажа една история:

В университета имах приятел. Имах връзка с най-милото момче. Той се грижеше за мен, беше нежен и очарователен. Държеше се с мен, сякаш съм принцеса, купуваше ми подаръци, ходихме на срещи и ми повтаряше как аз съм всичко, което е искал. Това беше хубавата част от нашата връзка.

Но той ми изневеряваше постоянно. Всеки път, когато се скарахме, той излизаше с момчетата, напиваше се и флиртуваше с момичета, целуваше се с тях. На следващия ден се държеше, сякаш нищо не се беше случило. Това се повтаряше и повтаряше. Това момче беше моят приятел, човекът, който всеки смяташе за много мил и грижовен, но не беше добър и стойностен мъж.

Много жени се влюбват в момчета като него, защото ти дават всичко и правят невероятно първо впечатление.

През живота си ще срещнеш много такива, но разбери, че не всеки е достоен за теб. Първоначално е трудно да разбереш кой какъв е, но прецени добре преди да се влюбиш.

Милото момче ще ти каже всичко, което искаш да чуеш, ще те кара да се смееш, ще ти прави комплименти за външността ти. Добрият мъж ще ти докаже любовта си, няма да направи нещо, с което да те разстрои, ще види външната и вътрешната ти красота.

Първият ще ти отваря вратата, ще се държи като джентълмен, а вторият ще държи ръката ти, ще държи косата ти, когато си болна и ще се грижи за теб и децата ви, ще ти предложи сърцето, времето и енергията си.

Момчето ще ти купува цветя и подаръци, а мъжът ще гради с теб бъдеще с общи цели и мечти.

От единия ще чуеш “Обичам те”, а другият ще ти го и доказва всеки ден, ще го виждаш в неговите действия. Истинският мъж ще те кара да се чувстваш желана всеки ден.

Това е разликата. не я забравяй!

С любов,

МАМА.