Когато кажеш, че е „сложно“, ми се иска да видиш през думите си и да разбереш, че той не те иска. Била съм на твое място и не е приятно.

Чакала съм да ми отговори, залъгвайки се, че е зает. Когато той не искаше да се снима с мен, не го смятах за нещо сериозно. Опитах се да погледна на живота от неговата гледна точка, да я приема. Запитах се защо трябва да поставяме етикети на всичко.

Но онзи, който наистина те иска, няма да обръща внимание на тези неща. Той няма да има против да те нарича своя „приятелка“, да се обажда и да ти пише. Когато някой те иска, не трябва да се убеждаваш, че е така. Доказателството е в погледа му, в начина, по който те опознава.

Ти си станала жертва на собствените си недостатъци. Може би последният човек, който е разбил сърцето ти, те е убедил, че не си заслужаваш. Това не е така. Ти си красива, нормална и забавна. Понякога толкова се вглъбяваме в тези неща, че забравяме колко струваме.

Понякога срещаме грешния човек в неправилния момент. Надяваме се това да не е така, че всичко ще се промени, но не се получава. Няма нищо лошо в това, всъщност, както и в мечтите ни.

Но един ден няма да е нужно да чакаш Единствения, който те обича, да осъзнае колко си ценна. Той ще го знае, а ти ще разбереш защо не се е получило с предишните. Един ден ще видиш, че чакането си е заслужавало.

Нормално е да не разбираш това сега. Нормално е да губиш времето си с човек, който те кара постоянно да търсиш вниманието му. Понякога това е единственият начин да разберем колко сме ценни.