Те буквално ще се заринат в реки от пари. Материалните им приходи ще се увеличат неимоверно. Първи в тази своеобразна класация попада зодия Близнаци. Този въздушен знак ще изпита истински финансов възход. Трудът им и работата им ще се увенчае с огромни парични потоци. Възможно е парите да пристигнат от увеличение на заплатата, от добре направена инвестиция или изгоден договор.

Другата зодия, която ще забогатее до дни, е зодия Лъв. Лъвовете ще се замогнат финансово благодарение на кариерата си или на личните си таланти. Паричните потоци може да потекат и от започване на ново кариерно развитие или печелившо хоби, разказват от Марица. Но трябва все пак да се потрудите и да не се отпускате, а здраво да поработите за парите си.

И да реализирате вашите желания.

Късметът се усмихва и на зодия Водолей. Истинско финансово изобилие и парични потоци очакват и тази въздушна зодия.Очаква се печалба от няколко източника изведнъж, като успешни инвестиции, реализиране на бизнес проекти, сделки или реализиране на големи договори, както и неочаквана печалба от тотото.

До края на май Водолеите ще успеят да реализират мечтите си, да разширят бизнеса или да стартират ново печелившо начинание. Звездите обаче съветват да са изключително внимателни, да избягват необмисления риск, измамите, за да не се разделите с придобитото богатство.