Не мога да спра да се чудя как ли ще изглеждаш ти, малка принцесо моя! От мига, в който разбрах че си момиченце, съм толкова развълнувана и щастлива!

Вече всяка вечер преди да заспя си мисля за теб, мое малко съкровище! Представям си формата на малката ти главичка, на нослето и устните ти. Много ми е интересно дали косичката ти ще бъде руса, или по-тъмна и дали ще си взела моите очи, или ще приличат на тези, които татко ти има. Когато отида в магазина и видя бебешки дрешки, веднага си представям как ли ще стоят на теб.

Да мисля за теб постоянно предполагам е неизменна част от това да съм майка..

Обожавам да усещам всяко едно твое движение и да знам, че си там, жива и здрава и чакаш, точно както аз – чакаш момента, в който най-сетне ще се видим! Всяка нощ ти говоря и те милвам – сигурна съм, че ме чуваш, и че ме разбираш. Мама знае, че и ти се чувстваш по същия начин! Ти вече ми показа, че си щастлива, когато аз се чувствам щастлива. Когато аз си хапвам нещичко, което ти се е яло и на теб, ти танцуваш вътре в мен.

Броя всеки ден, който остава, за да те видя и да те държа в ръцете си – никога не съм предполагала, че съществува толкова необяснимо и вълшебно чувство, толкова възвишено и невъзможно да се изкаже с думи! Мила моя принцесо, ти си любовта на целия ми живот! Никой не би бил способен да те обича повече от мен. Ах, толкова искам вече да те нося на ръце и силно да те прегръщам!
Ще ти дам най-хубавото име на света, защото ти си моята принцеса! Тръпна в очакване да чуя гласа ти, да среша косите ти, да те къпя и да си играя с теб! Това, че те има, изпълва сърцето ми с радост и животът ми с щастие. В момента, в който разбрах, че ти си в моето коремче, това внесе толкова позитивни мисли във всеки мой ден и се грижа добре за себе си, защото искам най-доброто за теб!

Искам ти да пораснеш здрава и борбена жена, с високи ценности и големи мечти. Аз съм сигурна, че ще бъдеш невероятна жена! И макар с татко ти да те наричаме „нашата малка принцеса“, ние ще те научим да бъдеш стойностен човек и да се справяш с проблемите, които могат да излязат на пътя ти. Всяка принцеса е всъщност един велик войн, който се бори за своите копнежи и за всичко, в което вярва.

Ти озари живота ми, принцесо моя! Ти ме направи много по-добър човек! Затова искам да ти благодаря от цялото си сърце и душа, че си част от моята приказка и от мен самата!

Обичам те с цялото си сърце!
Мама