Не знам защо все още си необвързана, при положение, че си толкова добра приятелка. Ти винаги си до мен, когато имам нужда от теб. Ти си моето рамо, на което мога да поплача, когато искам да потъна в самосъжаление и ти си първият човек, който ще ме изведе да пийнем, за да се разсея. Ти си забавна. Ти си внимателна. Ти се един от малкото хора, на които мога да разчитам. Убедена съм, че ще бъдеш невероятна половинка, защото ти си най-добрата приятелка. Никой не е по-добър от теб!

Не знам защо все още си необвързана, при положение, че си толкова забавна. Можеш да измислиш шега за всичко. Дори повече! Можеш да се справиш с всичко. Можеш да превърнеш най-ужасната ситуация в нещо, на което да се смеем. По-силна си от всички, които познавам. Имала си много тежки моменти, но си оцелявала. И си ставала още по-силна. Ти никога не позволяваш на лошия период да те срине задълго.

Не знам защо все още си необвързана, при положение, че си толкова красива. Знам, че понякога се чувстваш несигурна, но си красива отвън и отвътре. Винаги изглеждаш така, сякаш току-що си слязла от модния подиум, нищо че понякога се оплакваш от прическата си. Ти си трепач и се надявам, че го знаеш!

Не знам как все още си необвързана, при положение, че си такова парче. Всеки би бил щастлив да те има и това не е просто клише, а истината. Всеки, който те отхвърли е тъпак. Всеки, който ти разбие сърцето, е сляп.

Не знам защо все още си необвързана, но вероятно е така, защото имаш стандарти. Защото няма да излезеш на среща само защото трябва. Защото, макар че понякога казваш, че се мразиш, ти се обичаш и уважаваш. Защото правиш това, което е най-добро за теб.

Не знам защо още си необвързана, но вероятно е така, защото се занимаваш с по-добри неща, вместо да съсредоточиш цялата си енергия в името на любовта. Защото работиш усърдно. Защото печелиш добре. Защото правиш нещо за себе си и един ден ще пожънеш успех. Аз вече го правя.

Не знам защо все още си необвързана, но се радвам, че не си занижила стандартите си. Радвам се, че не е нужно да се притеснявам, че ще попаднеш в неприятна ситуация, защото знам, че ще бъдеш с някой специален. Знам, че ще обърнеш внимание на някой, който го заслужил.

Не знам защо все още си необвързана, но няма значение, защото не се нуждаеш от приятел, за да си щастлива. Не се нуждаеш от мъж до себе си, за да се чувстваш обичана. Майната му. Аз те обичам и всеки, който те е срещнал, те обича.

Ти си доказателство, че връзките не са всичко, защото си щастлива сама. Ти си силна. Ти си независима. Ти си кралица! И не смей да го забравяш!