Срещите могат да бъдат абсолютно минно поле на моменти и, за съжаление, няма здравословно ръководство за „един размер, подходящ за всички“.

Мислим, че говорим за повечето взаимоотношения, когато казваме, че след като периодът на „медения месец” приключи, по-скоро се превръщат в гледане на Нетфликс и храна за вкъщи, отколкото излизания вечер.

Ако и вие като нас сте се озовали в прекрасния, удобен етап на връзката, в който си седите вкъщи, преглеждайки бляскави снимки в Инстаграм на двойки, прекарващи скъпи вечери в града, нека ви кажем нещо...

„Да бъдете възможно най-скучни всъщност е ключът към успешната и дълга връзка, според Марк Менсън, автор на „Тънкото изкуство да не ти пука”. Пред Business Insider, Мейсън обяснява:

"Това звучи наистина странно за хората, но ако се замислите, една щастлива 80-годишна двойка, която е заедно от 60 години, не е заедно заради частните джетове и лудите ваканции тип „О, Боже, вижте снимките им“. Това е така, защото успяват да бъдат скучни заедно. Те са в състояние да прекарват година след година, седейки около къщата, говорейки за едни и същи скучни неща, гледайки телевизия и филми, готвейки вечеря и всичко минава добре. Няма нищо вълнуващо, „отвяващо ума”, няма голяма драма и летящи чинии."

Той продължава да говори за това колко двойки се чувстват под натиск да не се възприемат като „скучни“ в социалните мрежи, но Менсън казва, че това, което прави човек изключително интересен, също може да го направи „наистина ужасен човек, с когото да бъдеш романтичен“. Авторът добавя, че приемането на скуката „трябва отново да е нормално“ и за да бъдем честни, абсолютно подкрепяме този съвет.