Няма нищо общо с венчелистчетата на розите, с целувките, които те карат да летиш. Тази любов не е такава, каквато обществото я описва. Не е само влюбени погледи.

Тя е много повече.

Защото приказката за любовта не е реална. Тя е създадена от книгите, от филмите. Тя е просто фантазия.

Когато се влюбиш в правилния човек, няма да е толкова лесно. Няма да завали дъжд при първата ви целувка, няма да има надписи „и те заживели щастливо“.

Защото истинската любов не е приказка.

Тя е предизвикателство, буря. Израствате отделно и накрая се откривате. Поставяте на проверка любовта си и се борите за нея. Любовта е прекрасна. Има нужда от пространство и време. Тя е пълна със сълзи от тъга и от радост. И е трудна. Боли.

Ако любовта не е трудна, тогава не е истинска.

Защото когато откриеш Единствения, ще трябва да работите по връзката си. Няма значение колко сте съвместими. Няма значение колко е силна връзката ви.

Тя ще е изпълнена с падения и възходи.

Но също така е важно, че вие минавате през всяко едно предизвикателство. Имате възможност да се подкрепяте през трудните и лесните моменти. Ще останеш и той ще остане.

Защото истинската любов е свързана с борбата. Борба през тъмните моменти. Борите заедно най-големите си страхове.

Когато откриеш правилния човек, винаги ще се обръщаш към него. Може и двамата да се намирате в етап от живота си, който е изпълнен със стрес, или той да те ядосва постоянно, но ще се връщате един към друг. Ако е онзи, с когото трябва да си, ще намерите заедно решение. Защото всичко си заслужава. Защото е важно да се подкрепяте.

Когато се влюбиш в Единствения, той ще ти помогне да пораснеш, да си по-добра. Ще бъдеш себе си, както и той. Ще бъдете по-силни.

Когато си с него, никоя битка няма да е прекалена, трудна. Защото когато се влюбиш в него, животът ще бъде по-красив и ще направиш всичко, за да не приключва. Няма да искаш друг, а само него.