Остани сама, докато не откриеш онзи, който е готов да работи за връзката ви. Човек, който е зрял достатъчно, за да поеме отговорност и да те обича. Някой, който знае, че мързелът няма място във връзката ви.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който се отнася като с кралица към теб. Човек, който се държи добре, защото заслужаваш това и иска усмивката ти.

Остани сама, докато не откриеш някого, който иска да води разговори с теб, да те изслушва и оставя телефона си, когато сте заедно.

Остани сама, докато не откриеш човека, който не те игнорира, взима те с неговите приятели навън и те води на вечеря със семейството му.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който полага усилия и в спалнята, който откликва на нуждите ти и дава, колкото получава.

Остани сама, докато не откриеш някого, който планира срещите ви, който избира мястото и времето, който се съобразява с теб.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който прави повече от достатъчно за теб, който знае, че във връзката участват двама, който знае каква е стойността ти и ти я показва.

Остани сама, докато не откриеш човека, който ще те обича всеки ден, който ще те цени, но няма да те приема за даденост и ще иска да го знаеш.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който полага усилия в аспектите от връзката ви, който ти пише сутрин, който те търси, за да ти покаже, че си в мислите му. Човек, който ти купува сладко или нещо друго, което обичаш, и знае какво да ти подари.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който ще ти помага в домашните задължения, който ще се постарае за теб. Някой, който ще ти каже, че ще закъснее, за да не се чудиш къде е, който ще ти прави комплименти и ще работи за връзката ви.

Остани сама, докато не откриеш Единствения, който няма да иска да те пусне и ще го постигне.