Понякога се удивявам от начина, по който светът работи. Как някои хора имат всичко. Получат това, което искат в живота. За да го покажат гордо. Щастието си. Или възприятието им за него.

Но има хора, които се борят всеки ден. Опитват и дават най-доброто от себе си. Правят всичко възможно. Добри хора. Но животът им не е лесен. Лесно раними са. Изглежда, че някои от тях са живели хиляда години. Борили са се ден след ден. Борба в играта на живота. Борба за щастие.

Понякога щастието изглежда толкова далеч, като нещо, което никога няма да имат. Може би сърцето им се разбива отново и отново. Може би животът им е обграден от загуба или дълбок страх, че не са достатъчно добри. Когато не можеш да се изправиш, слушай интуицията си. Следвай сърцето си.

Сърцето ти знае преди всеки друг. То винаги ще те води по пътя. Ще те води към щастие. Може да преживееш болка, но то винаги ще бъде твоят водач.

Довери се на сърцето си, когато не знаеш къде да отидеш. Когато не знаеш в какво да вярваш. Следвай сърцето си и знай, че ще те отведе точно там, където трябва да бъдеш.

Онези нощи, в които не можеш да спиш? Когато сърцето ти сякаш бие милион пъти в минута? Когато не можеш да заглушиш мислите в главата си? Не забравяй да дишаш. Вярвай в мястото, на което си. Знай, че си там, където трябва да бъдеш в живота си.
Хората ти казват да правиш всякакви неща. Карат те да вярваш, че не си там, където трябва да бъдеш. Не попадай в капана и не им вярвай.

Чувстваш ли се изгубена? Объркана ли си? Чудиш се дали правиш правилното нещо? Не си ли доволна от живота си? Понякога се случва на всички. Просто вярвай, че нещата ще се оправят. Накрая всичко ще е наред. Просто трябва да бъдеш силна и да се довериш на процеса.

Никой не може да го направи. Някои просто се преструват по-добре от други. Всички сме били дълбоко наранявани. Наранявали сме силно и другите. Просто правим най-доброто, на което сме способни.

Сърцето ти има отговорите. Тези, от които може би дори не знаеш, че имаш нужда. Сърцето ти е по-силно от всичко и няма да те провали. Може да се огъне или счупи, но ще продължава да бие. Бие с всеки твой неуспех. На всеки крайъгълен камък.

Без значение къде се намираш, бъди горда. Усмихни се. Стигнала си дотук. Имаш още много път пред себе си.