Може ли 2019 да дойде по-бързо, моля? Не знаем за теб, но ние я очакваме с нетърпение! Разбира се, би било хубаво да се уверим, че следващата година наистина ще донесе по-добри неща. За щастие, можем да разберем какво казват астролозите за това, което 2019 ще дари на всеки зодиакален знак.

Изглежда, че сме склонни да се обърнем към звездите за отговори, когато се чувстваме стресирани, а милениалите са сред най-стресираните поколения в момента. И това е напълно разбираемо. За съжаление, трагедии, природни бедствия и политика доминира в заглавията на медиите и е утешително да мислим, че планетите биха могли да се подредят така че да ни донесат надежда. И наистина, следващата година обещава точно това. Прочутите астролози Офира и Тали Едут го загатват в новата си годишна прогноза: "През 2019 г. надеждата отново може да се завърне... Тъй като звездите ще ни свалят на земята през 2019 г., имаме космическо „разрешение“ да намерим магия и радост."

Искрената радост звучи като чудесен начин да започнеш новата година. Ето какво още казват астролозите - какво да очакваме с нетърпение и за какво да внимаваме:

Овен

Най-добрата новина: Ако винаги си искала да напишеш книга, да стартираш блог или подкаст в Ютюб, това е твоята година! Новолунието в Близнаци през юни 2019 г. обещава успех в кариера, свързана с комуникацията.

За какво да внимаваш: Слънчевото затъмнение на 2 юли сигнализира, че ще трябва да се заемеш с дейност, свързана с дома. Може би харчиш малко повече от необходимото или трябва да установиш по-строги правила за децата си вкъщи. Каквото и да е, ще въздъхнеш с облекчение, когато най-накрая нещата се уредят.

Телец

Най-добрата новина: Пълното лунно затъмнение в края на януари ще ти помогне да сбъднеш мечтите си, свързани с дома. Ако искаш да се преместиш, сега е времето да намериш идеалната къща. А може и просто да промениш кухнята или друга част от дома си.

За какво да внимаваш: Имаш ли приятелство, в което има прекалено много драма, но не и достатъчно подкрепа и забавление? Уран, който става ретрограден в Овен, те кара да пуснеш токсичните хора в живота си през 2019 година. Няма да е лесно, но ще се радваш да си върнеш уравновесеността.

Близнаци

Най-добрата новина: През 2019 година няма да се притесняваш за пари. Затъмненията през годината попадат в паричния ти сектор, проправяйки ти пътя към повишение в работата (или това на партньора ти), нови инвестиционни възможности или шанс да изплатиш значителна част от студентски или банков кредит. Искаш да започнеш собствен бизнес? 31 януари, 18 юни или 8 ноември ще бъдат идеалните дни да поискаш банков заем.

За какво да внимаваш: Ретроградният Меркурий през март 2019 година ще накара обикновено сладкодумните Близнаци да загубят думите си. Този месец не е най-доброто време за договаряне с шефа, изнасяне на презентации или разискване на политически дебат във Фейсбук. Отстъпи и нека изказванията ти са кратки до края на месеца.

Рак

Добрата новина: Обичащият промени Уран остава ретрограден в Овен през март, а за раците това означава някакъв вид промяна в работата. Тя може да бъде под формата на повишение, нов мениджър, промяна на работодателя или нещо още по-радикално. Ако си мечтала за смяна на кариерата, 2019 те изкушава да получиш обучението, от което се нуждаеш, за да започнеш. Направи го!

За какво да внимаваш: Истинската любов иска работа, а това е годината, в която да поработиш за нея. Ако си омъжена или обвързана, планетите призовават теб и половинката ти да оправите областите, в които е възможно да имате проблеми. Ако имаш връзка от разстояние, ще излезете по-силни от всякога.

Лъв

Добрата новина: Любовта е във въздуха за теб през 2019! Юпитер ще остане в романтичната ти зона точно до началото на декември. Това проправя пътя към активни срещи, ако си необвързана и за по-дълбоко обвързване, ако имаш половинка или си омъжена. Всъщност може би просто ще решите да отпразнувате любовта си с един нов член на семейството. Направи място за детска стая!

За какво да внимаваш: Ти си естествен лидер (както се полага на краля на джунглата), но поемането на прекалено голяма отговорност на работното място може да те „заклещи“ точно когато може да пожънеш големи награди. За щастие, си достатъчно умна, за да се заобиколиш с добри хора. Не се притеснявай да делегираш част от списъка си със задачи.

Дева

Добрата новина: По това време следващата година може да се поздравиш с повече финансови средства в банковата си сметка, отколкото през 2018. Плутон ще посети дома на парите ти през април 2019 г., гарантирайки финансов успех. Това може да се случи под формата на повишение на работа или пък нова представа за това как да спестиш и инвестираш (финансови семинари, някой желаещ?). Така или иначе, ще приключиш годината успешно.

За какво да внимаваш: Супер сериозният Сатурн в сектора на любовта те кара да се съобразяваш с връзката с децата си. Ако преминаваш през трудности, ще се събудиш, за да разбереш, че те няма да бъдат малки завинаги. Време е да си върнеш радостта от разходката в парка и разхвърляната кухня по време на печене.

Везни

Добрата новина: Следващата година за теб ще бъде изпълнена със социални ангажименти – както такива, на които ще присъстваш, така и такива, на които ще бъдеш домакин. Още по-вълнуващи са възможностите, които ще те запознаят с нови приятели от всички сфери на живота, разширявайки светогледа и гледната ти точка.

За какво да внимаваш: Сатурн, който се ръководи от отговорността, ще бъде в зоната ти на дома през цялата 2019 г., което означава, че семейните въпроси могат да имат предимство пред други области от живота ти. Например, може да се окажеш принудена да се откажеш от работа или социални ангажименти, за да се грижиш за по-възрастен родител. Няма да е лесно, но знаейки, че вършиш правилното нещо, ще ти помогне да не се предаваш.

Скорпион

Добрата новина: Избери си цел. Нов бизнес? Обучение за нови умения? По-активно участие в политиката? Или просто прекарване на повече време с децата си? Каквото и да е, 2019 ще бъде годината, в която ще преследваш страстите си. Освен това, Юпитер е в сектора ти, свързан с доходите, която обещава, че тези страсти ще се изплатят както финансово, така и емоционално.

За какво да внимаваш: Както и при Близнаците, ретроградният Меркурий ще предизвика неприятности със способността ти да комуникираш през март. Грешки в имейлите, неразбрани значения в текстовете, неумели речи - всичко това е възможно, ако не мислиш, преди да натиснеш „изпрати".

Стрелец

Добрата новина: Февруари - месецът на любовта ще придобие специално значение за теб през 2019 година. Ще търсиш романтична ангажираност по това време, а ако си необвързана ще очакваш да се сгодиш. Вече си омъжена? Може да подновите брачните си клетки или да си подарите ваканция, а децата да останат с бабите.

За какво да внимаваш: Тази година ще бъдеш доста заета с работа и социални ангажименти, които биха могли да накарат семейството ти да се почувства на заден план. Не забравяй да дадеш на близките си време, за да поддържаш хармония у дома.

Козирог

Добрата новина: Директният път на Плутон в първия ти дом ще породи в теб силно желание да се преместиш. Независимо дали търсиш промяна на средата около теб, по-хубав квартал, или място, по-близо до работата ти, новият дом ще бъде страхотен начин да стартираш новата година.

За какво да внимаваш: Ретроградният Уран ще те накара да осъзнаеш уязвимостта си особено ако имаш нерешени проблеми в детството. Дай си време да приемеш миналото си и да се грижиш за себе си. След март ще бъде по-лесно да се сдобриш с член на семейството си.

Водолей

Добрата новина: Ако сте технически настроена, тази година е идеална за теб да стартираш компютърна дейност от вкъщи. Провери дали фирмите в района ти имат нужда от някой, който да управлява акаунтите в социалните им мрежи. Юпитер е в дома на приятелството ти през по-голямата част от годината, което дава възможност да се запознаеш с очарователни хора от всички сфери на живота на различни събития.

За какво да внимаваш: Бъди по-отговорна с парите си. Позицията на Юпитер във втория ти дом на парите в средата на януари, юни и септември може да те накара да се изкушиш от рискови инвестиции.

Риби

Добрата новина: Въпреки че Рибите не са известни като супер амбициозни, следващата година все пак обещава да бъде грандиозна за кариерата ти. Независимо дали става дума за напредък в текущата ти работа, или за преминаване към нова (вероятно такава, която удовлетворява любовта ти към хуманитарната работа), ще се радваш както на лично, така и на финансово удовлетворение на работното място.

За какво да внимаваш: Управляващата те планета Нептун ще бъде ретроградна от юни до края на ноември. През това време ще се изправиш пред някои не толкова приятни истини за хората в живота си или за света като цяло. Трудно е да работиш без розовите си очила, но ще се научиш в движение.