Дали ни очаква една чудесна година, или пък ще трябва да се подготвим за някое изпитание? Ще получим ли чаканото повишение? Ще срещнем ли любовта? В каква област да насочим енергията си? Кога ще е най-подходящото време за пътувания? Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в нашия годишен хороскоп:

Овен

Вие, Овни, по всяка вероятност ще сте влюбени през новата 2019 година. Не е изключено да задълбочавате отношения и да предприемате сериозни стъпки откривайки се и сливайки се с избрания от вас човек. В работата ви ще се стараете доста да се доказвате. Не е изключено да смените дейността си, ако не ви удовлетворява достатъчно и не срещате достатъчно признание, докато я вършите. Възможно е от време на време да ви изникват грижи или ангажименти покрай близки или родители, на които ще ви се налага да оказвате помощ или подкрепа.

Телец

Вас, Телци, ви чака една много динамична и раздвижена година. Трудно ще бъде човек да ви спре на едно място. Много е вероятно да стартирате нови професионални проекти, нови връзки или нови хобита. Ще се обновявате през цялата година. Ако сте обвързани, нищо чудно да решите да задълбочите отношенията си с половинката. Свободните от вас ще се впуснат в нови отношения, които в последствие ще задълбочават, ако човекът им пасва достатъчно. В професионален план ще се развивате и не е изключено да се захванете с нов вид дейност или да разширите настоящата.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще има много да учите през годината. При някои от вас ще изникне необходимост от усъвършенстване и по-дълбок поглед в дадена сфера, при други обстоятелствата ще наложат потъване в някоя нова материя. Ако сте достатъчно последователни и се стараете, имате шанса до края на годината да станете експерт в избрана от вас област. Освен професионално и личностно ще се развивате. Много е вероятно да градите връзка и да я задълбочавате. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат в многобройни флиртове, докато изберат подходящия обект за тях, с когото да искат да се обвържат.

Рак

При вас, Раци, 2019 година по всяка вероятност ще предложи големи промени в семейството или в дома ви. Може да се спуснете да правите ремонти, да се местите или да преаранжирате настоящото си жилище. От друга страна ще сте силно ангажирани в обществен план. Ще се занимавате с дейности, които са значими за останалите и ще срещате обществено признание. На най-много трудности ще се натъквате в партньорствата си и по всяка вероятност доста ще изяснявате отношенията си с любимия човек през годината. На каквито и трудности да се натъквате, каквито и неразбирателства да имате, най-важното е да се постараете винаги да съумявате да погледнете нещата и от противоположната гледна точка и да сте максимално обективни, докато спорите. По този начин конфликтите доста бързо ще се изглаждат и ще постигнете така желаната хармония.

Лъв

При вас, Лъвове, любовта ще витае във въздуха през новата 2019 година и е много вероятно да се впуснете в страстта любовна авантюра с човек от обкръжението ви. Само внимавайте човекът или вие да не сте обвързани и да си навлечете излишни неприятности. Като цяло ще кипите от енергия и ще търсите ефективни начини за изразходването ѝ. Много е вероятно да се впуснете да пътувате, да покорявате нови хоризонти или да решите да изучавате нещо ново. В службата ще блестите и не е изключено да стартирате нови, важни проекти или да поемете нови професионални отговорности, които много да покачат приходите ви.

Дева

За вас, Деви, работата ви ще е приоритетна през годината. Ще се стремите да сте успешни, ефективни и да печелите достатъчно за положения труд. На моменти ще сте склонни да прекалявате и да се преуморявате, за това се постарайте да си оставяте време и за почивка и релакс. В личен план не е изключено да сте изключително взискателни към любимия човек и да го форсирате да прави нещата по вашия начин, без да му оставяте достатъчно свобода за самостоятелни решения. Постарайте се, да сте максимално либерални и толерантни към другия, за да не си влошите отношенията.
Свободните от вас е много вероятно да се натъкнат на човек за сериозна връзка.

Везни

2019 се очаква да е изключително успешна за вас, Везни. Много е вероятно да успеете да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си и да срещнете нужното признание от околните. Ще сте изключително печеливши финансово и е възможно да направите голям пробив в професионален план.
Ако сте заети, по всяка вероятност ще задълбочавате отношения, а ако сте свободни при всички случаи ще имате избор за романтични изживявания.

Скорпион

За вас, Скорпиони, 2019 година е идеална за пътувания в чужбина, правена на дългосрочни планове, сключване на задкулисни договорки и преговори. До края на юли месец е добре да опипвате почвата за нещата, които искате да предприемате, а да ги въведете в ход след Август. Тогава всичко ще ви се случва с по-голяма лекота и при по-добър попътен вятър. Добре е през годината да бъдете много внимателни със средствата за комуникация и транспорт, както и с документацията, която подавате или попълвате. В личен план са възможни интересни новини и изненадващи събития покрай партньора ви или близък до вас човек, на когото по един или друг начин ще ви се наложи да окажете подкрепа.

Стрелец

2019 за вас, Стрелци, по всяка вероятност ще донесе голяма разтърсваща любов, която силно ще ви развълнува и може да се окаже ключова в живота ви. В работата си не е изключено да се чувствате леко подценени и да влагате голямо старание, за да доказвате знанията си и уменията си. Колкото повече усилия влагате, толкова повече успехи ще жънете и толкова по-стабилни ще се чувствате в професионален и финансов план. Нещата, които започвате през годината ще имат здрава структура и стабилна основа.

Козирог

Вие, Козирози, през годината ще напредвате бавно, но сигурно в избраната от вас посока и към поставените цели. Трудно ще се получава на останалите да ви спрат, разубедят или отклонят от избраната посока. Добре е да сте максимално честни спрямо собствените си нужди и стремежи и старателно да си ги гоните, независимо от възникващите пречки по пътя ви към целта. В любовта по-скоро ще имате желание да градите стабилно партньорство, отколкото да се впускате в случайни авантюри.

Водолей

За вас, Водолеи, 2019 може да се окаже много авантюристична и раздвижена. Не е изключено да ви изникват внезапни пътувания до екзотични дестинации или да решите да експериментирате в сферата на своите интереси, отдавайки се на някоя нова научна дисциплина. В кариерата ви ще вървите стремглаво напред и ще жънете успехи. Много е вероятно да получите повишение или друг вид признание за положените усилия. Партньорствата ви ще се задълбочават и развиват. Свободните от вас, може да решат да се впуснат във връзка с човек, който силно ги вълнува.

Риби

При вас, Риби, 2019 година ще се върти предимно около работата и финансовите ви постъпления. При всички случаи ще сте много заети и трудно ще успявате да намирате време за себе си. Важно е да почивате и разпускате и да не оставяте личния ви живот да страда, заради прекалената ви заетост. Все пак, колкото и да са търпеливи партньорите, които сте си избрали и те си имат нужда от внимание и грижа. Ако сте свободни е възможно да срещнете нов интригуващ човек покрай приятелския ви кръг.