Дженифър Лопес разказва за посланието, което съпругът ѝ Бен Афлек е гравирал върху зеления диамантен пръстен, който ѝ подарява като годежен: "Не. Отивам. Никъде.

53-годишната Лопес, която говори със Зейн Лоу от Apple Music One в интервю, публикувано в понеделник, казва, че 50-годишният Афлек е започнал да използва фразата, след като са подновили връзката си.

“Така той подписваше имейлите си, когато започнахме да си говорим отново” - каза Лопес. "Пишеше: "Не се притеснявай, няма да отида никъде".

"Сега вече знаем и няма въпроси", каза Лопес. "Това сме аз и ти, заедно, до края.”

Лопес каза, че възобновеният ѝ романс с Афлек е повлиял на някои от произведенията ѝ в новия ѝ албум This Is Me... Now, който включва песен, озаглавена "Not. Going. Anywhere.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Лопес заяви, че е "благословена", че двамата с актьора са подновили романтиката си през 2021 г. след болезнената раздяла през 2004 г.

"Това беше най-голямата болка в живота ми и честно казано, мислех, че ще умра", каза Лопес. "През следващите 18 години се въртях по спиралата, в която просто не можех да се оправя. Но сега, 20 години по-късно, всичко има щастлив край.”

Тя добави: "Можеш да получиш втори шанс, ако си свършиш работата и не се откажеш. Като артист единствената причина, поради която съм тук, е да споделя това, което знам, което съм научила и през което преминавам.”