Искате или пък не - да, днес отново ще говорим за тях! А именно за най-обсъжданата светска двойка тази година - Дженифър Лопес и Бен Афлек! Като истински любител на модата поп дивата не пропусна модното ревю на Ралф Лорън за предстоящия сезон, провело се снощи в Сан Марино, Калифорния.

На събитието, събрало куп имена от света на шоубизнеса, които първи да видят колекцията за сезон Пролет/Лято 2023 на световния бранд, 53-годишната певица и актриса пристигна под ръка със съпруга си Бен Афлек. Стилни и все така влюбени, младото семейство прикова погледите на всички присъстващи с вечната класика в тоалетите си. Джен бе с дълга черна рокля с голямо деколте, дело на дизайнера и огромна шапка с периферия, докато Бен бе избрал за себе си класическия черен костюм, съчетан отново с черна риза. 

Припомняме, че това е първата светска изява на двойката, след сватбата им, която се състоя през юли тази година. Е, явно всички спекулации, които се появяват периодично, че крахът на връзката им е дошъл, са вече напълно опровергани, а Бенифър са все така влюбени и наслаждаващи на компанията си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 𝙂𝙞𝙪𝙡𝙞𝙖 ♡ (@giuli_jlover)