Дженифър Лопес публикува нови снимки от сватбата с Бен Афлек . Известната певица и актриса представи и подробности за церемонията, на която са присъствали 135 гости.

"Това е раят. Точно тук. Сега сме в него" - написа Лопес и добави, че това са едни от любимите ѝ думи, които Бен е написал за филма.

Сватбата на двойката е кулминацията на тяхната любовна история, започнала преди 20 години. Дженифър и Бен се запознават на снимачната площадка на филма "Трудна свалка" през 2001 г., а той ѝ предлага брак през следващата година. За съжаление преди сватбата, през септември 2003 г., те обявяват, че отлагат тържеството поради голямото медийно внимание. Разделят се през 2004 г. и подновяват романтиката си през април 2021 г.

"Историята на всеки човек е различна и всички ние имаме свои собствени пътища, по които вървим. Няма двама души, които да са еднакви. Но за нас това беше перфектното време. Знаех, че най-накрая ще се стабилизираме по начин, който можеш да постигнеш само когато разбираш загубата и радостта, когато си достатъчно мъдър, за да не приемаш важните неща за даденост, и когато не позволяваш на глупави незначителни неудобства да те спрат да приемаш и оценяваш всеки ценен момент" - пише Лопес.

Флорална украса и романтични детайли... вижте новите снимки: