Дженифър Лопес излезе на сцената в Капри, Италия през уикенда и взриви публиката с невероятното си изпълнение. Поводът беше благотворителен концерт на УНИЦЕФ.

Както винаги, певицата впечатли освен с хитови парчета и танци, и с ефектен и секси сценичен костюм, състоящ се от изрязан топ и панталони на леопардови райета. В началото на невероятното изпълнение Джен се появи и с подходяща пелерина, с която веднага привлече погледите към тоалета си.

Шестото годишно шоу има за цел да събере пари за проекти на УНИЦЕФ по целия свят - особено тези в Украйна на фона на войната с Русия.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 

Завръщането на Джен на сцената идва съвсем скоро след сватбата ѝ в Лас Вегас и медения месец в Париж с новия ѝ съпруг Бен Афлек. Двойката се наслади на забележителностите на Града на любовта с четири от децата си, включително нейните близнаци Макс и Еме, на 14 г., и дъщерите на Афлек Вайълет, на 16, и Серафина, на 13.

Бен се завърна в Лос Анджелис миналата седмица във връзка с ролята си на Батман във филмовата поредица на DC заедно с Аквамен на Джейсън Момоа. Дженифър обаче продължи ваканцията си в Италия с децата си, съчетавайки почивката с работния ангажимент и завръщането на сцената за пръв път след сватбата.