В деня на неговия 55-ти рожден ден, бихме искали да споделим вдъхновяващото послание на този велик актьор към цялото човечество:

 

„Много ми се иска хората да могат да осъзнаят, че никога няма да намерят душевно равновесие нито в своите стремежи, нито в богатството, нито в славата. Всичко, което получаваме в живота, ще изгние и ще се разпадне на малки късчета. От нас ще остане само това, което е било в сърцето ни. А влиянието, което оказваме на другите, юе бъде най-ценната ни валута.

Какво бихте направили за света? Какво бихте направили, за да разкриете таланта си? Това е всичко, което е необходимо да разберете. Да, можете да се включите в играта, можете да се противопоставите на войната, но за да разберете света истински, е необходимо единствено да свалите бронята от себе си.

Навремето баща ми можеше да стане страхотен комик, но, за съжаление, той никога не повярва в себе си и стана счетоводител. Помня, че когато бях на 12 години го уволниха и семейството беше на ръба на оцеляването. Научих много от него, но един от най-важните уроци беше "Ако се занимаваш с нещо, което не харесваш, е много вероятно да се провалиш. Рискувай и избери занимание, което ти е по душа!".

Всички ние искаме да влияем на света по позитивен начин, но повечето от нас изобщо не знаят как да го направят, за жалост. Посвещаваме целия си живот на училището, после на работата... И впоследствие много от нас осъзнават, че напълно са забравили за сърцето си и за онези неща, които наистина го карат да пърха от радост и щастие. Да не говорим, че през цялто това време все ще се намери някой да ни каже какво трябва да правим, какви да станем и кое е „добро" за нас. И в резултат от това, единственото, което постига е да ни втълпи страх от това какво ще си помислят другите за нас...

Никой не ни е учил да следваме вътрешните си пориви и стремежи, да рискуваме. Но пък винаги са ни учили, че трябва да играем по правилата. Оказва се, че потапяйки се в ежедневната рутина, ние напълно пренебрегваме душата си, интересите си и в крайна сметка много от нас започват да страдат от постоянна депресия.

Запомнете, не трябва да се страхувате от нищо! Да, страхът присъства в живота на всеки от нас, но само вие решавате доколко ще ви повлияе. Можете да прекарате целия си живот, мислейки за това какво би могло да се случи и непрекъснато да преживявате бъдещето... Важното обаче, е само това, което се случва тук и сега, важни са тези решения, които взимате точно в този момент.

Животът е твърде кратък, затова не трябва да се страхуваме да излезем извън рамките на приетите шаблони, нали така? Рискувайте и не мислете за крайния резултат, следвайте сърцето си и се наслаждавайте на пътешествието!

Всеки миг може да бъде крачка по пътя към мечтата ви. И не е важно дали тази стъпка е малка или голяма!"