Джим Кери очевидно е готов да се оттегли от легендарната си актьорска кариера след 40 години в бизнеса. 60-годишният актьор промотира следващия си (и последен?) филм, “Соник: Филмът 2” в телевизионно шоу, когато споменава, че това най-вероятно ще бъде последният му филм.
И докато водещият остава озадачен, защото не може да разбере дали Кери се шегува, актьорът допълва: “Да, вероятно… отнасям се доста сериозно към това”.

Все пак той не изглежда напълно сигурен, добавяйки: “Зависи, ако ангелите донесат някакъв сценарий, написан със златно мастило, който ми казва, че ще бъде наистина важно хората да го видят, може да продължа, но си взимам почивка.”

Той добави: “Чувствам се, и имам чувството, че това е нещо, което никога няма да чуете да каже друга знаменитост, но имам достатъчно, направих достатъчно. Аз съм достатъчен.”
Докато Кери няма повече филмови проекти след “Соник: Филмът 2”, той се завръща в нов специален специален Netflix проект в чест на Боб Сагет, с участието на Крис Рок, Джон Майер, Джон Стамос и Джеф Рос.

„Боб беше просто безценен. Той беше любящ, беше забавен, беше болен. Чувството му за хумор беше отвратително” сподели Кери. Той също така разкри, че ще превърне своите произведения на изкуството в NFT.

„Ще представя някакво странно изкуство, което е смесица от живопис и изречена дума, която навлиза в моите екзистенциални размишления“, споделя Кери.

Актьорът се завръща като д-р Роботник в потенциално последният му филм “Соник: Филмът 2” който вече е по кината.