Джордж Клуни и Амал Аламудин са може би една от най-обичаните двойки в Холивуд. Не само защото са изключително сладки заедно, но и защото Джордж беше един от най-желаните ергени. Началото на съвместния им живот, обаче, той описва като “ужасно”, а ние, като изключително забавно.

В “Шоуто на Дрю Баримор” Клуни разказва на своята колежка за преживяването:

@etalkctv Can you believe this was how it went during #GeorgeClooney ‘s proposal 💍 to his wife #amalclooney? 😂❤️ #proposalgonewrong #hilarious #funny #thedrewbarrymoreshow #drewbarrymore #fyp #interview #georgeclooneyedit #georgeclooney😘 ♬ original sound - etalk

 

“Бях измислил всичко, трябваше да започне една песен, а аз да застана на едно коляно. Духнах свещите и й казах да ми подаде запалка от един шкаф, на който бях оставил пръстена. Исках да се изненада като го види. Но не се получи така, тя просто го взе, сякаш е стар забравен пръстен и каза: “Няма запалка, има някакъв пръстен.”

По това време аз вече бях застанал на едно коляно и й обясних, че искам да стане моя жена. Мина известно време, няколко песни време, докато тя осъзнае какво се случва и какво се очаква от нея. Докато накрая не й казах: Виж, аз много те обичам и искам да се оженя за теб, но вече не съм млад и прекалено дълго време стоя на това коляно. Тогава тя каза, ДА!”

Макар скандална за Джордж, за нас историята е просто очарователна!