Ед Шийрън разкри, че жена му Чери Сийборн е била диагностицирана с тумор по време на бременността ѝ с второто им дете. Двойката посрещна дъщеря си Юпитер през май 2022 г.

Певецът и любимата му от детството пазеха бременността в тайна. Сега той разкри, че с Чери са били измъчвани от "страх, депресия и безпокойство", тъй като съпругата му не е могла да се лекува до раждането на втората им дъщеря. 

В сряда в публикация в Инстаграм 31-годишният певец сподели, че новият му албум ще излезе на 5.05. Певецът също така обясни, че миналата година се е борил за психичното си здраве, докато се е опитвал да се справи със здравословните проблеми на Чери.

"Работих върху Subtract в продължение на десетилетие, опитвайки се да извая перфектния акустичен албум, пишейки и записвайки стотици песни с ясна визия за това, което смятах, че трябва да бъде. Но след това в началото на 2022 г. поредица от събития промениха живота ми, психичното ми здраве и в крайна сметка начина, по който гледах на музиката и изкуството. В рамките на един месец разбрахме, че съпругата ми има тумор, който няма как да лекуваме до разждането, внезапно почина най-добрият ми приятел Джамал, а след това се озовах в съда, защитавайки кариерата си като автор на песни", разкри Шийрън.

Въпреки това Шийрън обяяи, че "писането на песни е моята терапия". "Писането на песни ми помогна да осмисля чувствата си, може би затова и този алнум е вратата към моята душа", споделя той.