Иска ви се да отделяте малко повече време за сън, но същевременно да изглеждате чудесно и да излъчвате класа? Предлагаме на вашето внимание статия, която ще ви осигури още няколко минути с любимото ви легло и заслуженото внимание на улицата или в офиса. Единственото, което трябва да направите, е да четете внимателно, следвайки нашите стъпки.
 
  1. Вземете чорап, с който ще се сбогувате лесно, цветът не от значение, тъй като ще бъде покрит от косата ви. Изрежете пръстите и започнете да навивате отвътре навън, докато не се получи резултат, подобен на показания на снимка номер 2. Ако искате кокът да е по-голям, то може да изрежете и навиете два чорапа един в друг, може да използвате и три, но само ако косата ви е много дълга или много гъста.



  2. Погледнете снимка номер 2, е, постигнахте ли нужния резултат? Ако не сте, не се отчайвайте, опитайте отново, но не прекалявайте,  за да не опустее шкафа с чорапите ви.



  3. Вържете косата си добре и приберете стърчащите кичури с фиби или лак за коса. Вземете огледало и добре огледайте косата си, това е основата на вашия кок. 



  4. Промушете получената опашка през чорапеното кравайче и прочетете следващата стъпка.



  5. Нека косата ви да пада като фонтан върху чорапеното кравайче и да го обгърне цялото, когато това стане, вземете ластик и просто го сложете отгоре.



  6. Вече имате своя кок и стотици хвърчащи кичура, не се тревожете, увъртете стърчащите коси около кока и ако е възможно ги мушнете вътре, закрепете с фиби.
 


Ако обичате чорапите си прекалено много и не искате да им се случи нищо, то в козметичните магазини се продават гъбички за кок, които изглеждат по същия начин, може да ползвате тях и нашите съвети за елегантна прическа, как точно става кокът, можете да видите тук: