На 7 март стартират енергиите на новия месец. Те ще останат с нас до 4 април. И именно от 7 март енергиите на цялата 2023 г. ще започнат да действат с пълна сила, защото през февруари все още усещахме отзвука на отминалата 2022 г.

През март, както и през февруари, при нас идва най-силната енергия на Дървото. Но ако през февруари е преобладавало Дървото на Ян, то през март ще бъде силна енергията на Ин. Все още може да сме изпълнени с гняв и ярост, но през март ще ни е много по-лесно да преговаряме и да вземем мирно решение на даден проблем. През февруари енергиите бяха много директни и бунтовнически. През март те се преобразуват в по-гъвкави и деликатни. Ето защо ще бъде по-лесно да се чуем един друг и да вземем по-информирано и правилно решение. Вижте какво още да очаквате през първия пролетен месец в любовта, работата и отношенията с околните.

Любов

Енергиите на март ще ни донесат вълна от романтика. Фокусът ще бъде поставен върху взаимоотношенията. Или за създаване на нови, или за запазване на съществуващите. Искаме топлина от близките и любимите хора, романтика, комплимент, отправен към нас, възхитени погледи. На нас самите ще ни бъде все по-лесно да даряваме нежност, обич и грижа на другите. Ето защо, ако сте самотни и отдавна искате да влезете във връзка, сега е моментът активно да търсите сродната си душа. Отворете се. Ходете на срещи. Ако сте във връзка, тогава обръщайте повече внимание на любимия човек. Организирайте си романтичен уикенд, прекарвайте повече време един до друг, обсъждайте теми, които са важни за вас като двойка.

Освен това енергиите на март ще ни дарят с чар и обаяние, не само в областта на любовта и взаимоотношенията, но и като цяло ще станем по-интересни за околните. Ето защо ще бъде благоприятно да се показвате, да се изявявате, да излизате на сцената, да говорите на различни събития, да отправяте молби и предложения към ръководството си. И не се страхувайте да говорите смело за желанията и мечтите си, защото има голяма вероятност някой да пожелае да ги изпълни.

Но за съжаление, въпреки тази романтична енергия, която идва през март, има риск от някакви кавги, скандали и дори прекъсване на отношенията. Причината за това, може да е някаква дреболия, а може би и нещо по-сериозно (увеличава се рискът от предателство, някои подозрения, ревност, невъздържаност и някои специални провокации).

Работа

През март можете да очаквате много преговори, интервюта, сключване на някакви споразумения и договори (както на местно ниво, така и в мащабно, глобално проявление). Енергиите на март ще ни позволят да се съберем в някакъв вид общности, групи. В крайна сметка енергията на Дървото е социална, насочена към оказване на помощ и подкрепа. Затова не се стремете да решавате всички свои въпроси и проблеми сами. Прибягвайки до подкрепата и помощта на другите, много по-лесно и бързо ще постигнете по-добър резултат. И не се колебайте да помагате и подкрепяте другите. Енергиите на март са алтруистични, следователно, като помагате на другите, като влагате енергията и силите си, по този начин правите нещо по-добро за себе си. Съществува закон за обмен на енергия: преди да получите нещо, трябва да дадете. Давайте щедро и получавайте също така щедро.

Ако отдавна сте планирали да започнете съвместно сътрудничество с някого, то през този месец има чудесна възможност да направите добро предложение на потенциален партньор. Енергията на Дървото, идваща през този месец, ще допринесе за разкриването на творческите способности, включително в областта на писането, съчиняването. А това означава, че може да седнете да пишете книга, статии и т.н.

Отношения с хората

Въпреки че при нас идва силна Ин енергия, тя все още е енергия на Дървото. Която знае как и може да отстоява себе си, да защитава личните си граници, още повече че тази енергия е доста нежна, чувствителна и уязвима. Затова понякога конфликтните ситуации, кавгите и недоразуменията могат да избухнат, както се казва, изневиделица, заради някаква дреболия, която не представлява голяма заплаха. Опитайте се да бъдете по-търпеливи през този период от време. Внимавайте какво казвате и на кого, защото думите ви могат случайно, дори неволно, да обидят друг човек. А вие самите не се обиждайте напразно, защото смисълът на казаното от друг човек може да е твърде различен от това, което сте чули.

Живеейки с енергиите на март, можем да направим извод за това каква ще бъде за вас цялата 2023 година. Всъщност през 2023 г. именно Ин енергията на Дървото е тази, която е на влас. И през март тя ще се прояви в целия си блясък.