Всеки месец крие приятни и не чак толкова приятни изненади и събития за зодиакалните знаци. Същото правило важи и за месец март, който ще напрегне някои, но ще остави други, в много отношения, доста щастливи. Ако принадлежите към един от тези зодиакални знаци, то може да бъдете спокойни - ще прекарате един прекрасен месец, в който късметът ще ви съпътства на всяка крачка.

Овен

Дори през март няма да загубите разцвета си, тъй като Юпитер идва при вас и най-накрая ще започнете да виждате светлината. Това се отнася за тези от вас, които принадлежат на втората декада. Във вашия знак се намира и Венера, която ще срещне огъня с Юпитер на 2-ия ден от месеца. От друга страна, вие от първата декада, на 17-и Венера се премества във 2-ия ви дом, Телец. Това означава, че ви предстои икономически просперитет и изобилие. Що се отнася до любовните ви дела, очакват ви големи успехи. На 19.03. и след това на 20.03. над вас преминават съответно Меркурий и Слънцето и вие ги посрещате уверено, защото сте в своя вихър.

Везни

По същите причини и вие ще останете в знаците, които ще имат добро време през март, защото Юпитер ще премине срещу тези, които са от втората декада. Докато тези от първата декада, ще посрещнат Венера на 17-и в своя 8-и дом. Тя ще повиши вашата стойност и ще ви направи особено привлекателни. Това ще ви облагодетелства и във финансовите въпроси, на 19-и и 20-и, когато Меркурий и Слънцето са срещу вас. Връзките ви ще потръгнат, вероятно ще пристъпите и към създаване на връзка, тъй като броят на почитателите ви ще се увеличи и някой ще ви примами в мрежата на любовта.

Телец

Телеците се завръщат с голяма сила в списъка на най-щастливите след доста време. Истината е, че към която и десетдневка да принадлежите, нещата се променят за вас. През март ви очакват радости и празници. На 7-ми Сатурн се сбогува завинаги с вашия 10-ти дом, така че професионалните и кариерните проблеми приключват за вас и вие ще започнете отново да намирате своя покой и да бъдете приемани, без да бъдете критикувани или поставяни в трудни ситуации. На 17-и посрещате своя управител, Венера, и всичко в личния ви живот ще започне да си идва на мястото. Еротични и привлекателни, ще имате голям късмет. Ще преминавате с лекота и ще имате успехи. Парите също ще идват при вас, но ще съберете повече през април.

Козирог

Като цяло следващите два месеца са пропилени от вас, по много различни причини. Започваме с тези от третата декада, когато на 7-и Сатурн най-сетне ще напусне втория ви дом и парите ще започнат да текат. Като ваш владетел, той винаги ви е от полза. Може би ще насочи вниманието ви към това, което е наистина е важно, а не към онова, което сте си мислили толкова дълго време. Още в началото ще имате благосклонност към къщата, наследството, семейството и ползите от него, ако сте от втората декада. Докато вие от първата ще уредите тези дела прекрасно, от 17-ия ден на месеца и ще се хвърлите да си доставяте удоволствие, да обогатявате любовния си живот, да творите и да се забавлявате. Любовта определено ще играе водеща роля в живота ви.