С все по-ниските температури навън, есента ежедневно напомня на себе си. И след като вече официално е тук, трябва да подготвим дома и семейството си за студените и дъждовни дни.

Време е да си набавим пухкави одеяла, топли пуловери, дебели обувки, билкови чайове и какво ли още не. 

Всичко това, разбира се, е свързано с харчене на пари и компромиси със семейния бюджет. И тук идва въпросът "Как да дадем на семейството си всичко нужно, без да се притесняваме за финансите си?".

Има лесен начин да си помогнем през студените месеци и дори да печелим през това време.

Есенни промоции и награди за цялото семейство

След първоначалния шок от цените на всичко, което трябва да си набавим, идва моментът, в който успяваме да намерим решение и начин да се справим със ситуацията.

Една отлична възможност е да се възползваме от промоцията на Фератум.

Компанията е първата в България, която отпуска бързи кредити чрез изцяло онлайн процес за кандидатстване. Заемите могат да са на стойност до 5000 лева и да се изплатят както за 5 дни, така и за 12 месеца. 

А ако изтеглим първи кредит, можем да спечелим една от седмичните им награди - ваучер за пазаруване от търговската мрежа на стойност 100 лева.

Дори вече да сме теглили кредит, Фератум предоставя възможността на всеки лоялен и отговорен клиент, който иска отново да тегли кредит, също да се възползва от промоцията.

Най-хубавото е, че сме автоматично включени в жребия, няма нужда допълнително да подаваме документи и заявки за участие и можем да бъдем един от тримата късметлии, които печелят всяка седмица. А ваучерът ще бъде доставен до вратата на дома ни.

За да вземем участие, трябва да се възползваме от една от услугите на Фератум - заем до заплата за суми от 50 до 1000 лева със срок на заема от 5 до 45 дни или кредит на вноски за суми от 400 до 5000 лева със срок за погасяване от 2 до 12 месеца.

Можем лесно да кандидатстваме от всяко устройство и да бъдем одобрени в рамките на само 5 минути. Така имаме възможност да получим парите на същия ден. А ако имаме затруднение да ги върнем в уговорения срок, можем да удължим срока на заема. 

Кой не би искал да спести пари по време на пазаруване, независимо дали става въпрос за храна, дрехи или обувки? А сега с помощта на Фератум не само няма да се притесняваме за непредвидените разходи, но и ще можем да печелим ваучери.

Време е за начало на учебната година и на есенния сезон. Нека си облечем новия пухкав пуловер и да се порадваме на последните слънчеви следобеди с чаша топло кафе и много усмивки.