Есента вече е тук. Колкото и да е красива и изпълнена с топли цветове и прекрасни природни гледки, с нея идват много промени и задължения, с които невинаги можем да се справим сами. 

Какво означава това?

Малките ни съкровища отново са на училище и ще им трябват нови раници, учебници, дрешки, училищни принадлежности и какво ли не. Самите ние ще имаме нужда от подходящо облекло и обувки за студените месеци и ако не сме подготвени от предишни години, ще имаме сериозни разходи.

Освен това навън става все по-тъмно и по-студено, сметките ни ще стават все по-големи и често ще прибягваме до различни отоплителни уреди.

Всичко това означава, че разходите ни през следващите месеци ще се вдигнат сериозно, а ние може да не сме подготвени за тази промяна.

Какво можем да направим в такъв момент?

Всеки е изпадал в ситуация, в която има нужда от допълнителни пари и то веднага. Затова на помощ идва Фератум

Фирмата е част от "Ferratum Group" и е първата компания в България, която отпуска бързи заеми чрез изцяло онлайн процес за кандидатстване и разглеждане на искания за кредит. 

Целта е да се предложи бърз малък кредит за максимално кратко време, като напълно се избегне ненужната документация.

Изключително полезен е и фактът,че можем да кандидатстваме през  смартфон, таблет или лаптоп директно на сайта на "Фератум, а обслужването на клиентите е достъпно 24 часа в денонощието. 

Заемите могат да достигат до 5000 лева и да се изплатят за период от 5 дни до 12 месеца. Тъй като компанията е член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране, всички условия са прозрачни и изключват всякакви порочни практики.

Фактът, че ние имаме свободата да изберем сумата и срока на изплащане, прави бързият кредит перфектен за потребностите ни. Просто трябва да изберем най-удобния за нас вариант и да го зададем в онлайн платформата на сайта. 

Благодарение на високо технологичната системата за обработка на заявките, отговорът за одобрение идва до няколко минути. 

Фератум предлага 3 варианта за бърз кредит - заем до заплата, заем на месечни вноски и ЕкстраКеш.

Заемът до заплата е от 50 до 1000 лева и срокът за погасяване може да варира от 5 до 45 дни.

Компанията предлага и заем на вноски за суми от 400 до 5000 лева, а срокът е от 2 до 12 месеца.

ЕкстраКеш пък се предлага на отговорните и лоялни клиенти. Той предлага отпускането на допълнителна сума към текущия ни заем, който в момента изплащаме към фирмата.

Фератум има и специално отношение към всеки нов клиент. Тя предлага бърз кредит в размер на 1000 лева и със срок на връщане до 30 дни с 0% лихва.

Есенни промоции

Освен с гъвкавите си условия и помощ навреме, "Фератум" предлага и участие в специална игра.

Тя е активна до 30 септември 2020 година и предлага възможността на всеки свой клиент - нов или лоялен, да печели 100 лева ваучер за пазаруване на лотариен принцип - всяка седмица излъчва по 3-ма печеливши.

След като сме се погрижили за неприятната финансова част, можем да се насладим на предстоящите месеци и да не се притесняваме за досадни неща като сметки и задължения.