Мрачно небе, студен дъжд и сиво настроение - есенният сезон вече е тук и носи със себе си носталгични чувства. И макар да смятаме, че хладното време няма какво да ни предложи, именно сега е моментът да експериментираме с външния вид и да внесем свежа доза във всеки един тоалет.

Да, смяната на гардероба вече е факт, но няма как да не обърнем внимание и на любовта на всяко момиче - обувките. Независимо какво е времето навън, именно обувките имат силата да ни вдъхнат увереност, да ни дадат силата да вирнем гордо брадичка и да се впуснем във всяко приключение. 

Боти на платформа, на ток, боти до глезена, спортни обувки, сникърси - през есента имаме огромен избор, за да се чувстваме комфортно. Ето и как можем да поглезим крачетата си през преходния сезон.

Модата на най-красивия сезон

През есента цялата природа е изпъстрена в красиви цветове. А защо и самите ние да не се пременим във весели тоалети с подобаващи обувки?

Силен дъжд, дълбоки локви и вятър - през този период определено се нуждаем не само от комфорт, но и от сигурност за краката. Ето защо ботите с дължина над глезена са идеалното решение.

И тъй като дори специалистите в модата не могат да се изкажат категорично дали естествената кожа или велур са по-добрият избор, оставяме решението на вас. Най-важното е, че и двата материала са висококачествени, не пропускат и пазят краката от настъпващия хлад.

Всички знаем, че най-често през студените месеци цветовете са тъмни и мрачни. Но истината е, че черният цвят съвсем не е задължителен, когато времето навън е лошо. Винаги можем да се спрем на карамелено кафяв цвят или пък на смело бяло. 

Акцентите на моделите дамски боти тази година са почти незабележими и в никакъв случай не са често срещани. 

Нов прочит на любимата класика

През настоящия сезон на мода отново са добре познатите ни сникърси. Но за да бъдат в крак с променящите се температури, те вече са по-високи. Комбинацията е красива, нали?

Да бъдеш различен и да изпъкваш сред тълпата - сивото ни ежедневие има нужда точно от това. А защо да не заложим на класическото черно и дръзкото червено? Точно така, тази есен можем да си позволим да бъдем различни.

И тъй като сме в разгара на есенния сезон, няма по-добър момент да се поглезим с чифт нови обувки, които да подобрят настроението ни в мрачните дни.

А фактът, че предстои Черен петък е още една причина да облекчим бюджета и да си подарим качество на ниски цени.

Да, в магазин Galdini ще открием моделите обувки, които осигуряват не само комфорт, но и усещането за неповторим стил. 

В онлайн магазин за обувки Galdini предстои кампания за Черен петък. Да, крачетата ни могат да се "чувстват" специални и глезени, а портфейлът да ни "бъде" благодарен. 

В периода от 22-ри ноември до 2-ри декември магазин Galdini ще ни изненада с различни намаления на всички модели обувки. 

Есента е тук и едно от многото ѝ очарования е възможността да дадем воля на стила си и да изразим себе си по най-добрия начин. А красивите и удобни обувки са верният ни спътник във всяко едно приключение в сезона на ниските температури.