Дара Екимова не иска да се знае кой e младежът, чийто годежен пръстен носи, но и не го крие чак толкова старателно, че да остане напълно незабелязан. Забелязахме младия мъж в публиката на финалите на шоуто „Като две капки вода”, в което 20-годишната певица зае четвъртото място. Годеникът й я подкрепяше от първия ред.

Камерите на „Капките” в нито един момент не акцентираха върху тайнствения годеник, чиято самоличност дъщерята на Ива Екимова не желае да огласява публично. Но зрителите имаха възможност да го видят многократно, тъй като беше седнал точно зад Веселин Маринов, който тази година беше в журито на шоуто. Всеки път, щом камерата показваше певеца, на заден план се виждаше и бъдещият съпруг на Дара. 

Това, което се знае за Дара и младия човек, с когото тя се е обвързала, е, че са се запознали по време на работа. Не е ясно дали момчето е в музикалния бранш, или просто е установило връзка с изпълнителката по време на нейно участие, както годеникът на Теди Кацарова – чехът Ян, си я е харесал, докато пеела в заведение. Сред оскъдните факти, които Дара е споделяла, също така е, че предложението за брак е било направено в курорта Боровец.

Каква е причината на тази тайнственост около личността на бъдещият съпруг на Дара, не е ясно. Все пак щастието обича тишината, нали?