X

Ето как да го отведете пред олтара според зодията!

от в 14:05 на 20.02.2013 в Хороскоп | Зодиите и аз

Оцени тази статия:
Ето как да го отведете пред олтара според зодията! Полина Ангелова

Ето как да го отведете пред олтара според зодията!

Ето как да го отведете пред олтара според зодията!

Всеки зодиакален знак си има своите силни и слаби страни. Ето как да се възползвате от тях, за да получите така желаното предложение за брак.

 

Овен

Ще спечелите един Овен само ако бъдете непредсказуема, различна и спонтанна. Мъжете от тази зодия бързо се отегчават и за да ви предложат брак, трябва да го изненадвате непрекъснато. Мъжът Овен обича загадъчните жени и се стреми към разнообразието. Трудно ще ви предложи брак, ако му досаждате, ограничавате го и го ревнувате. Ласкайте го умерено и го убедете, че с вас винаги ще му бъде интересно и забавно.

 

Телец

Мъжът Телец търси обратното на Овена – спокойствие и комфорт. Той ще бъде очарован от вас, ако му давате нужното спокойствие и сте уравновесена. Това не означава да бъдете пасивна и флегматична. Телецът се нуждае от силна, честна и достойна жена, която да е здраво стъпила на земята. Той не понася безразсъдните и истерични хора. Забравете за скандалите в негово присъствие, ако искате да го отведете пред олтара.

 

Близнаци

Мъжът Близнаци се нуждае от много специална жена. Тя трябва да бъде умна, страстна и внимателна. За него е много важно да ви се доверява и да ви споделя всичко, което му тежи. Забравете за ревността и ограниченията. Дайте му свобода и той сам ще падне в краката ви. Близнакът ще оцени вашата искреност и честност. Не го заблуждавайте, защото бързо ще го разочаровате.

 

 

Рак

Мъжът от този зодиакален знак се нуждае от нежност и внимание. Той ще оцени вашата деликатност и ще поиска да сподели живота си с вас. И все пак, този мъж се стреми към непостижимото и обича предизвикателствата. Бъдете една идея по-недостъпна и той ще направи всичко възможно, за да ви има само за себе си.

 

Лъв

Мъжът от този знак търси интересна и отличаваща се от тълпата жена. Той не понася безличните хора и се обгражда с позитивни и забавни жени. За да ви предложи брак, трябва да ви се възхищава. Не го натоварвайте с грижите си, но и не го изолирайте от истинския си живот. Ръкопляскайте му при всеки успех и показвайте колко много означава за вас.

 

Дева

Мъжът Дева се нуждае от жена, на която може да се довери и да разчита безрезервно. Тя трябва да бъдете добра и отзивчива, мила и търпелива, организирана и спокойна натура. Много лесно можете да го нараните, затова бъде деликатни и внимателни. Накарайте го да се почувства единствен и незаменим и той ще бъде ваш.

 

Везни

Мъжът Везни търси красотата и се обгражда с кокетни и поддържани жени. Ще му направите впечатление, ако се обличате стилно и излъчвате сексапил. Той ще предложи на брак на жената, която се отличава, възбужда интереса му непрекъснато и си знае цената. Забравете за агресията и нахалството в негово присъствие.

 

Скорпион

Лесно ще го накарате да ви предложи среща, но не и предложение за брак. Ще го спечелите, ако му се доверите и не играете игрички. Бъдете себе си и не хитрувайте! Този мъж се нуждае от уверена жена до себе си, която поставя интересите и желанията му на първо място.

 

Стрелец

Мъжът Стрелец проявява интерес към красивите, харизматични жени, които не го натоварват с проблемите си. Той често се влюбва от пръв поглед, но и бързо се отдръпва, ако го разочаровате. Нуждае се от нови усещания и емоции, затова бъдете различни и непредсказуеми. Ще го очаровате с покана за ласки на задната седалка на колата.

 

Козирог

Бъдете скромна и нежна, ако искате да стигнете далеч с мъж от този знак. Не натрапвайте постиженията си, дори и наистина да има с какво да се гордеете. Бъдете премерена във всяко отношение. Мъжът от този знак ще оцени вашия интелект и с радост ще разговаря с вас на всякакви теми. Той ще се възхити на упоритостта ви и честолюбието ви и с радост ще сподели живота си с вас.

 

Водолей

Мъжът от този знак търси романтична, интересна и добронамерена жена, която не го засипва с празни приказки. Бъдете независима и силна. Запазете своята загадъчност, за да поддържате интереса му жив дълго време. Не го притискайте. За него е важно да ви вярва, затова не си играйте с търпението и доверието му.

 

Риби

Мъжът Риби има нужда от топла, нежна и внимателна жена, която го боготвори. Той не обича агресията и напрежението. Ще оцени вашата индивидуалност и практичност повече от всеки друг знак. Търсете баланса във всяко едно отношение и ще го впечатлите.


Теми   брак | зодиак | зодии | мъж | мъже | олтар | сватба

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.