Всеки зодиакален знак си има своите силни и слаби страни. Ето как да се възползвате от тях, за да получите така желаното предложение за брак.

 

Овен

Ще спечелите един Овен само ако бъдете непредсказуема, различна и спонтанна. Мъжете от тази зодия бързо се отегчават и за да ви предложат брак, трябва да го изненадвате непрекъснато. Мъжът Овен обича загадъчните жени и се стреми към разнообразието. Трудно ще ви предложи брак, ако му досаждате, ограничавате го и го ревнувате. Ласкайте го умерено и го убедете, че с вас винаги ще му бъде интересно и забавно.

 

Телец

Мъжът Телец търси обратното на Овена – спокойствие и комфорт. Той ще бъде очарован от вас, ако му давате нужното спокойствие и сте уравновесена. Това не означава да бъдете пасивна и флегматична. Телецът се нуждае от силна, честна и достойна жена, която да е здраво стъпила на земята. Той не понася безразсъдните и истерични хора. Забравете за скандалите в негово присъствие, ако искате да го отведете пред олтара.

 

Близнаци

Мъжът Близнаци се нуждае от много специална жена. Тя трябва да бъде умна, страстна и внимателна. За него е много важно да ви се доверява и да ви споделя всичко, което му тежи. Забравете за ревността и ограниченията. Дайте му свобода и той сам ще падне в краката ви. Близнакът ще оцени вашата искреност и честност. Не го заблуждавайте, защото бързо ще го разочаровате.

 

 

Рак

Мъжът от този зодиакален знак се нуждае от нежност и внимание. Той ще оцени вашата деликатност и ще поиска да сподели живота си с вас. И все пак, този мъж се стреми към непостижимото и обича предизвикателствата. Бъдете една идея по-недостъпна и той ще направи всичко възможно, за да ви има само за себе си.

 

Лъв

Мъжът от този знак търси интересна и отличаваща се от тълпата жена. Той не понася безличните хора и се обгражда с позитивни и забавни жени. За да ви предложи брак, трябва да ви се възхищава. Не го натоварвайте с грижите си, но и не го изолирайте от истинския си живот. Ръкопляскайте му при всеки успех и показвайте колко много означава за вас.

 

Дева

Мъжът Дева се нуждае от жена, на която може да се довери и да разчита безрезервно. Тя трябва да бъдете добра и отзивчива, мила и търпелива, организирана и спокойна натура. Много лесно можете да го нараните, затова бъде деликатни и внимателни. Накарайте го да се почувства единствен и незаменим и той ще бъде ваш.

 

Везни

Мъжът Везни търси красотата и се обгражда с кокетни и поддържани жени. Ще му направите впечатление, ако се обличате стилно и излъчвате сексапил. Той ще предложи на брак на жената, която се отличава, възбужда интереса му непрекъснато и си знае цената. Забравете за агресията и нахалството в негово присъствие.

 

Скорпион

Лесно ще го накарате да ви предложи среща, но не и предложение за брак. Ще го спечелите, ако му се доверите и не играете игрички. Бъдете себе си и не хитрувайте! Този мъж се нуждае от уверена жена до себе си, която поставя интересите и желанията му на първо място.

 

Стрелец

Мъжът Стрелец проявява интерес към красивите, харизматични жени, които не го натоварват с проблемите си. Той често се влюбва от пръв поглед, но и бързо се отдръпва, ако го разочаровате. Нуждае се от нови усещания и емоции, затова бъдете различни и непредсказуеми. Ще го очаровате с покана за ласки на задната седалка на колата.

 

Козирог

Бъдете скромна и нежна, ако искате да стигнете далеч с мъж от този знак. Не натрапвайте постиженията си, дори и наистина да има с какво да се гордеете. Бъдете премерена във всяко отношение. Мъжът от този знак ще оцени вашия интелект и с радост ще разговаря с вас на всякакви теми. Той ще се възхити на упоритостта ви и честолюбието ви и с радост ще сподели живота си с вас.

 

Водолей

Мъжът от този знак търси романтична, интересна и добронамерена жена, която не го засипва с празни приказки. Бъдете независима и силна. Запазете своята загадъчност, за да поддържате интереса му жив дълго време. Не го притискайте. За него е важно да ви вярва, затова не си играйте с търпението и доверието му.

 

Риби

Мъжът Риби има нужда от топла, нежна и внимателна жена, която го боготвори. Той не обича агресията и напрежението. Ще оцени вашата индивидуалност и практичност повече от всеки друг знак. Търсете баланса във всяко едно отношение и ще го впечатлите.