Първата среща не се забравя, затова е толкова важно да направите добро впечатление и да получите обаждане на другия ден.

Много жени оплитат конците още на първата среща, водени от напористото желание да се харесат. Ако пък сте отчаяни от липсата на ухажори и искате на всяка цена да се сдобиете с гадже, това със сигурност ще подплаши новата звезда. Златното правило тук е да бъдете себе си. Всякакви игрички, хитринки и номера ще ви изиграят лоша шега. Мъжете усещат кога жената срещу тях играе роля и се държи прекалено ентусиазирано, изкуствено и дори обсебващо.

Заложете на умерената визия!

Не прекалявайте с дълбоките деколтета, късите полички и ярките цветове. Внимавайте и с комбинациите от цветове, както и с аксесоарите. Не е необходимо да показвате всичките си скъпи дрехи и дрънкулки още на първата среща. Може много да ви се иска да го спечелите, но той няма да се впечатли от златните ви пръстени и тежките сценични обеци. Това ще стане само с чар и харизма, а не с етикети на известни дизайнери.

Изберете семпъл тоалет, който не се натрапва и не крещи: “Ела, Вълчо, изяж ме!” Няма нужда да му показвате още на първата среща, че нямате търпение да скочите в леглото. Ярките цветове оставете за друг повод. Не прекалявайте и с грима. Силният грим през деня ще ви изиграе лоша шега.

Не обсебвайте разговора!

Няма нищо лошо в това да си приказлив, дори в някои ситуации е плюс, но не и на първа среща. Оставете го да говори и слушайте какво ви казва. Задавайте умни въпроси и слушайте с ентусиазъм отговорите. Не говорете само за себе си, за своите проблеми и приятелки. Той иска да ви опознае и да разбере повече за вас. Позволете му го, но без да се разкривате изцяло. Запазете доза мистерия и той ще е ваш. Мъжете харесват интересните и забавните жени с чувство за хумор. Забавлявайте се в неговата компания и това ще ви осигури така желаната втора среща.