Често се случва жените да допускат много грешки във връзките си и да отблъскват иначе страхотните мъже около себе си. Но, мили момичета, ние не сме единствените, които го правят. Мъжете също често допускат много сериозни грешки, елиминирайки шансовете си за страхотна връзка. Без значение дали от страх, или поради някаква друга причина, ето 7 от най-често срещаните грешки, които допускат дори и най-страхотните мъже, когато стане въпрос за срещи. 

1. Бягат

Срещате се, нещата започват да вървят страхотно и в даден момент той просто изчезва от полезрението ти, оставяйки те тънеща в недоумение. Започваш да се чудиш къде е проблемът, къде сгреши и т.н., но много често, проблемът се оказва много далеч от теб. Истината е, че много мъже се плашат от обвързване и особено от мисълта, че ставате все по-близки. Именно това ги кара да бягат през глава от отношенията ви.

2. Винаги търсят нещо по-добро

Един от големите проблеми на красивите и готини мъже е, че никога не се задоволяват с това, което имат. Дори да се виждат с прекрасна жена, с която се чувстват спокойни и щастливи, в тях винаги остава малка доза съмнение, която ги кара да се чудят дали някъде там няма нещо по-добро. Често дори остават в настоящата връзка, но едновременно с това продължават да търсят по-доброто за "толкова як мъж" като тях. След това, разбира се, се връщат към първоизбора, осъзнали грешката си.

3. Стремят се към съвършенство

Мъжете също имат списък с цели. Перфектната работа, перфектната кола, перфектната жена… Именно това търсене на съвършенството им пречи да създадат пълноценна връзка. Те винаги ще намерят нещо, което липсва на жената, с която излизат в момента, без да осъзнават, че това може би е любовта на живота им. А дори да достигнат до този извод, често това се случва твърде късно.

4. Искат уединение

Повечето готини мъже се чувстват чудесно в собствената си компания. Правят точно това, което искат, гледат каквото искат и не им се налага да мислят за нечии други чувства и желания. Те обичат тази си свобода и често егоизмът и нарцистичната им природа ги кара да приемат наличието на жена в живота им като пречка, която ще се опита да наруши тази свобода.

5. Не показват емоции

Много мъже смятат, че наличието на емоции е признак на слабост. Не че ги нямат, просто са овладели до съвършенство начините да не ги показват. Затова такива мачовци често правят всичко възможно, за да скрият своите такива. Това от своя страна лесно може да отблъсне онази страхотна жена, която иска да знае, че мъжът до нея я обича.

6. Непостоянни са

Мъжете лесно се отегчават. Те винаги търсят нещо ново и вълнуващо, нещо, което да ги събуди и да ги накара да влязат в ролята на изследователи. Затова плановете с половинката събуждат бунтовническата им страна. Те веднага отчитат това като прекалено сериозно и се опитват да избягат. Това от своя страна отблъсква половинката им и може да им коства връзката.

7. Не комуникират

Когато има проблем в отношенията, някои мъже, особено по-самовлюбените, просто си замълчават. Те не желаят да обсъждат проблема, нито да влизат в спорове и да обясняват чувствата си. Много от тях си тръгват точно тогава и именно това проваля шансовете им да създадат пълноценна връзка.