На онези, чиито сърца са изпълнени с любов, но нямат с кого да я споделят. На онези, които знаят каква любов искат, но често не я получават. На онези, които търсят милата любов и се провалят и на онези, които са я открили в грешния момент. На онези, които я откриват в хора, които не се задържат дълго. И на онези, които искат да повярват в любовта отново, но им е трудно да открият сърцето си още веднъж.

Това е за тях. Това е за нас. Това е за теб.

Ти заслужаваш любовта, без значение дали в сърцето ти е хаос или не.

Ти заслужаваш да бъдеш обичана от човек, който разбира, че няма да си винаги онази, в която се е влюбил, и, че ще има моменти в които животът ти ще се развие в посока, която те трябва да променят. Ти заслужаваш да те обича някой, който знае, че не си идеална, но уважава твоите недостатъци. Заслужаваш безрезервната любов. Заслужаваш я, не заради начина, по който изглеждаш, се смееш или пееш, не заради хобитата ти или приликите и различията ти. Защото какво ще се случи, ако тези неща се променят? Трябва ли и любовта да се промени? Заслужаваш да бъдеш обичана прост така. Причините се променят, а с тях и любовта. Не ти трябва лудата любов или опасната такава, а тази, която идва от човек, който обича себе си по същия начин. Нямаш нужда от предразсъдъци.

Заслужаваш да бъдеш обичана не така, както ти обичаш. Моментът, в който си помислиш друго, си се провалила. Защото ти не виждаш начина, по който ти даваш любовта си. Ти се фокусираш върху това дали ти я получаваш достатъчно. Търсиш това, което липсва, и искаш още и още. Но истината е, че понякога вината е твоя. Трябва да те обичат по специален начин, несравним дори. Трябва да разбереш, че всеки го прави по различен начин, че всеки изразява чувствата си по свой собствен начин и не бива да критикуваш половинката си за това, а да го уважиш.

Заслужаваш да бъдеш обичана безкрайно.

Когато обичаш някого, да се бориш за връзката си, е задължително. Партньорът ти също трябва да го прави. Той трябва да иска да се установи с теб и да е сигурен за това, трябва да желае дълга връзка, а не да е емоционално нестабилен и да не вижда общо бъдеще. Той трябва да е човек, който вижда щастливата ви приказва в очите ти и се вълнува да те види. Заслужаваш човек, който ще е до теб и ще се бори да те задържи, както ти го правиш.

Бъди с този, който смяташ, че е най-добрият за теб. Нямаш нужда от вероятности, драма, лъжи или малка част от любовта. Не се моли на никого, за да остане в живота ти. Бъди с онзи, който е готов да се отдаде напълно, онзи, който те кара да се усмихваш, смееш, да плачеш и да се изчервяваш, който е верен и истински.

Защото ти си невероятна. За някого ти си слънцето, луната и цялата Вселена. Заслужаваш да бъдеш обичана от човек, който винаги иска да те види и прегърне, който ще те избира отново и отново, който ще остане, а няма да си тръгне при първата трудност.

Спри да се бориш за хора, които не са готови за любовта ти и чакай. Чакай момента и човека, които Бог е предвидил за теб. Защото ти е писано да бъдеш с някого. Той ще ти даде цялата любов, която си изгубила и сърцето ти отново ще е изпълнено с нея. Той ще ти покаже защо с предишните не се е получило. Вечер ще те прегръща, а сутрин, когато се събудиш, ще те гледа така, сякаш ти си целия му свят, а ти така, сякаш той е всичко, което си търсила.