Всеки иска да обича и да бъде обичан. Желанието да сме приети и разбрани от другите ни кара не само да се чувстваме добре и удовлетворени, но и дава смисъл на живота ни. Днес ще ти разкрием какъв вид любов те очаква съвсем скоро поред зодията ти:

Овен

През 2018 г. вече не трябва да се притесняваш за намирането на любов. Колкото и да ти е трудно да повярваш, ще откриеш човека, с когото ще бъдеш завинаги. Всичките ти нощи с разбито сърце и самотни дни ще се отплатят. Дръж главата си изправена и вярвай, че тази година най-накрая ще намериш човека за себе си.

Телец

Най-после ще откриеш най-добърия си приятел. И това не означава, че ще намериш човека, за когото само ще се омъжиш, но и този някой, на когото ще може да се довериш в най-мрачните си дни и нощи. Вече няма да бъдеш сама и ще можеш да се разкриеш, без да се тревожиш, че някой ще те съди за това. 

Близнаци

Ще откриеш самата себе си. Прекарала си толкова много време в съжаления и опити да отстраниш празнините в сърцето си с връзки и напразни обещания. Но тези дни са зад теб. 2018 е годината, в която ще имаш смелостта да бъдеш сама и щастлива. Нямаш нужда от никого, за да го постигнеш.

Рак

Любовта, която ще откриеш тази година, няма да бъде завинаги. Но ще те промени изцяло. Може да я намериш в тъмен бар или на плажа, но независимо от това, тя ще те научи на толкова много неща за теб самата и за това какъв искаш да бъде бъдещият ти партньор.

Лъв

Любовта, която ще откриеш, ще дойде от човек, за когото доскоро си смятала, че си е отишъл от живота ти завинаги. Може би това е стар приятел или познат от началното училище, но сега той ще направи живота ти по-ярък и щастлив. Каквото и да правиш, не му позволявай да си отиде!

Дева

Бъди готова за любовта на живота ти. Миналата година не бе успешна в това отношение, през тази обаче ще я срещнеш. Говори с непознати, с момчето зад бара, с непознатия в трамвая, поздрави любезното момче с красива усмивка от лафката... Не пропускай шанса си да чуеш сватбени камбани по-рано, отколкото мислиш.

Везни

Била си сама за известно време, защото не можеш да превъзмогнеш бившия си (знаеш за кого говорим). Щастливке, време е този специален човек да се върне в живота ти. Не му казвай, че е сгрешил. Изслушай го. Прости му. Остави на любовта ви отново да пламне!

Скорпион

Забрави връзките, ще се влюбиш в самия живот! Ще си възвърнеш доверието в себе си и света. Ще се чувстваш толкова щастлива и доволна, че няма да искаш да се обвързваш, а просто да преживееш няколко страхотни приключения сама.

Стрелец

Ще откриеш сродната си душа под формата на приятел. Всичко, от което се нуждаеш, е човек, който да изслуша притесненията ти и да те подкрепя независимо от всичко. Няма дори да мислиш за сключване на брак или за връзка, защото ще имаш най-добрия приятел до себе си.

Козирог

Ще преоткриеш любовта си към секса. Не се ограничавай, забрави моногамията. Тази година ще се забавляваш! Най-накрая се чувстваш уверена в собствената си кожа и няма да се съобразяваш с обществените норми.

Водолей

Имала си връзки и след първата си любов, разбира се, но никога не си я преживяла напълно. Най-сетне ще срещнеш този човек и то точно тогава, когато най-малко очакваш. Ако имаш късмет, ще забележиш, че връзката ви не е избледняла. Не губи надежда! Отдай се на чувствата си!

Риби

Най-накрая ще откриеш сродната си душа. Тази любов няма да бъде краткотрайна, затова когато я намериш, не търси други неща. Не преследвай други опции. Остани вярна на сърцето си!