Тя обича силно и яростно. Ще те обича по начин, по който да накара вдъхновението да потече във вените ти. Ще ти каже, че те обича, но преди да го направи, ще тества всяка стъпка, за да види дали наистина си достоен за любовта ѝ. Тази жена ще те тласка напред и ще те мотивира да станеш най-добрия човек, който би могъл да бъдеш. Тя невинаги ще бъде хубава, но винаги ще изглежда добре. За да обичаш тази жена, ще трябва да разбереш нейната независимост, стремеж и решимост да живее най-невероятния живот, който някога е си представяла. И да приемеш факта, че тя никога няма да бъде покорна, защото знае, че този, който върви с нея, ще бъде равен, не просто липсващо парче.

Такава жена се ражда от болката на живот, в който е била наранявана и постоянно разочарована. Жените като нея са рядка порода на този свят, а тя е абсолютна кралица, която знае как да превърне раните си в мъдрост и болката в сила.

Преди да се срещне с теб, тя е преминала през няколко години разочарования и болка. Преживявала е всякакви изпитания и скръби и е научила точно какво е нужно, за да бъде изключителна жена. Дори в деня, в който те срещна, не беше сигурна дали можеш да се справиш с любовта ѝ. И беше толкова колеблива, колкото никога не е била. Денят, в който те срещна, е моментът, в който животът ѝ се промени към добро. Тя знаеше, че си различен, но не можеше да се отпусне напълно и да те допусне до сърцето си.

Знаеше точно какво може да ти даде. Но не знаеше какво да очаква от теб. Страх изпълваше съзнанието ѝ и я караше да те подлага на всякакви изпитания, за да види как се справяш с нейния нрав и как реагираш в трудните моменти. А това отнема известно време. Да повярва на всеки комплимент и мила дума, която изричаш. 

Но само това е начинът да разбереш, че основният принцип на любовта на тази силна жена е търпението и уважението.

Тя е силна, тя е умна, тя е независима, но в края на краищата е като всички останали, които просто искат да бъдат обичани. Ти си нейният допълнителен източник на сила, на слънчева светлина в дъждовен ден и добавената мотивация тогава, когато смята, че вече не може да се справи.

Спомни си, че жената до теб е сила, с която трябва да се съобразяваш. Тя никога няма да признае, че се нуждае от теб в живота си, но ще те иска в него. Всичко, което има, е спечелено с пот на челото. Затова е необходимо да бъдеш един наистина силен, ако искаш да обичаш тази жена безусловно, защото тя ще го направи и ще те направи непобедим!