Алфа жената е силна, независима, истинска. Алфа жената има изисквания - към другия, но най-вече към себе си. Алфа жената не се примирява с отношение, което не заслужава. Алфа жената е жена, която знае какво иска. А тя иска това от връзката си:

1. Алфа жената иска да предизвикателства.

Тя иска силен партньор, партньор, който мечтае и се бори за мечтите си, партньор, който надскача границите си и я провокира да прави същото.

2. Алфа жената иска доверие.

Тя иска партньор, който знае каква е цената на доверието и това, че изгубиш ли го, изгубил си всичко, заради което си струва да я има връзката.

3. Алфа жената иска уважение.

Тя иска партньор, който уважава мнението ѝ, работата ѝ, чувствата ѝ, който не просто я слуша, но и умее да я чува.

4. Алфа жената иска независимост.

Тя иска партньор, който цени свободата си, но цени и нейната, партньор, който не ревнува от времето ѝ за самата нея, партньор, който знае, че любовта не е да не можеш да живееш без другия, а да избираш да живееш с него всеки ден.

5. Алфа жената иска синхрон.

Тя иска партньор, който живее на нейните обороти, споделя нейния ентусиазъм, готов е да превземе света заедно с нея.

6. Алфа жената иска равнопоставеност.

Тя иска партньор, който я приема наравно със себе си и не разделя нещата във връзката на "мъжки" и "женски", просто защото не разделя себе си и нея.

7. Алфа жената иска да се смее.

Тя иска партньор, който умее да се радва на живота, да се забавлява, да се наслаждава, да оценява малките неща в живота и да гради върху тях големите.

8. Алфа жената иска откровеност.

Тя иска партньор, който няма тайни от нея, който не играе игрички и не си подготвя "резервни варианти", партньор, който е готов да сложи картите на масата, така както го прави тя.

9. Алфа жената иска разнообразие.

Тя иска партньор, който е готов да търси и открива нови неща - за себе си и за света, който не вярва в статуквото и не се страхува да импровизира - от вечерята до леглото.

10. Алфа жената иска толерантност.

Тя иска партньор, който възприема и цени различията помежду им, защото именно тези различия правят връзката уникална и специална.

Алфа жената просто иска да бъде обичана. Истински. Така, както обича самата тя...