Погледнете лявата си длан. Какво е съотношението на безименния ви пръст спрямо средния? Смята се, че дължината на безименния пръст е свързана с количеството тестостерон, на което сте били изложени като бебе в матката. С други думи, ако безименният ви пръст е по-дълъг, значи притежавате някои, „типично мъжки” черти...

Фигура 1

Ако съотношението на безименния ви пръст и средния ви пръст е като на фигура 1, вие сте сърцето на всяка компания. Вие сте човекът, който сплотява другите около себе си. Не обичате конфликтите. Не обичате да ги предизвиквате, а ако са предизвикани от някой друг – опитвате се да ги неутрализирате. Вие сте ядрото, без което групата няма да функционира (без значение дали говорим за приятелски кръг, семейство, или работен екип). Вие просто сте центърът на всичко. 

Фигура 2

Ако съотношението на безименния ви пръст и средния ви пръст е като на фигура 2, вие обичате да поемате рискове. Обичате предизвикателствата. Те ви провокират да надскачате собствените си граници. Да се развивате. Не обичате да ви дават съвети, особено когато не сте ги поискали. Имате високо мнението за себе си, защото знаете, че можете много. Целеустремен сте. Винаги влагате най-доброто от себе си. И затова успявате.

Фигура 3

Ако съотношението на безименния ви пръст и средния ви пръст е като на фигура 3, вие сте човек, който обикновено поставя другите преди себе си. Грижите се за техните нужди и едва накрая, ако имате време и сили, обръщате внимание на своите. Скромен сте и често се вглъбявате в себе си. Давате любов, без да търсите такава в замяна. Просто загрижеността и нежността са в същността ви. Обичате и затова и вас ви обичат.