1. Фигура А - долната част е по-голяма от горната

Ако това е вашият палец, вие сте човек, на когото може да се разчита. Лоялен сте във взаимоотношенията си с другите, включително и в любовта. Не обичате игричките и преструвките. Не обичате и да бързате. Не насилвате нещата. Не искате връзка заради самата връзка. Искате да е истинска и дълготрайна и сте готови да чакате, колкото е нужно. Трудно ще дадете сърцето си на някого, но, щом го направите, е окончателно.

2. Фигура Б – двете части са равни

Вярвате в идеалната любов и в приказките с щастлив край. Вярвате, че там някъде има човек, с когото ще си паснете като двете половинки от пъзел, който ще ви допълва и когото вие ще допълвате. Вярвате в Голямата любов. И я търсите настойчиво. Непрекъснато и навсякъде. Затова често я виждате там, където я няма. Вие обаче сте оптимисти и продължавате да търсите, да се влюбвате, да обичате. Защото знаете, че това е единственият път наистина да срещнеш Любовта – онази Истинската. За цял живот. И всъщност е точно така, нали?

3. Фигура В – долната част е по-малка от горната

Вие бързо се палите и бързо изгаряте. За вас любовта е приключение, сладкото изкушение на живота. Искате да му се насладите отдадено. С пълни шепи. Отваряте сърцето си лесно. Но... и лесно си го взимате обратно. Просто не можете да стоите в клетка. Нужно ви е да летите, да виждате нови места, да опознавате нови хора, да изпитвате нови емоции. Знаете, че един ден, най-неочаквано, някой ще открадне сърцето ви окончателно и завинаги. Но междувременно искате да изпитате всички нюанси за любовта...