Да, дланите ни говорят много за това какви сме, как се справяме с житейските предизвикателства, как обичаме. Следващият текст, на който попаднах, е поредното доказателство. Просто съберете дланите си и вижте дали двете линии на сърцето се събират една в друга, или не. А после проверете какво значи това...

1. Ако линията на дясната ръка е по-високо отколкото тази на лявата, вие сте човек, който умее да обича. Човек, надарен с мъдрост, неприсъща за годините му. Привличат ви хора със стари души. Не ви интересува мнението на останалите и умеете да живеете освободено.

2. Ако линията на лявата ръка е по-високо отколкото тази на дясната, вие сте човек, който знае как да отстоява правата си. Независим и силен. Обичате предизвикателствата. Те ви провокират да извадите най-доброто от себе си. Не търсите любов на всяка цена, защото цените истинските неща.

3. Ако двете линии се сливат на едно ниво, вие сте човек, който винаги запазва присъствие на духа. Смел сте и сте оптимист. Спокоен и уравновесен. Вярвате в щастливия край на всяка история. Нещо повече – вярвате, че всеки край е ново начало.