Изпънете пръстите на дясната си ръка. Каква е формата на показалеца ви? До кое изображение се доближава? А сега вижте какво значи това...

Показалец тип А

Не разкривате лесно чувствата си. Свикнали сте да се правите на по-силни, отколкото наистина сте. Хората възприемат този ваш образ и често не се замислят, че зад невъзмутимата фасада се крие ранима душевност.

Вие сте прями и откровени. Не можете да понасяте лицемерието и лъжата. Тактични сте, но, когато ви попитат за мнението ви, наричате нещата с истинските им имена.

Обичате да се грижите за другите, въпреки че рядко обръщате внимание на самите себе си. Сърцето ви е голямо и топло, макар трудно да допускате хора до себе си. Но за тези, които обичате, сте готови на всичко.

Прагматични сте, но това не ви пречи да имате големи мечти. Целеустремени сте и затова обикновено ги постигате.

Показалец тип Б

Притежавате огромен потенциал, но ви липсва увереност. Макар да нямате никакво основание за това. Комбинативни сте, лесно се справяте с новите предизвикателства. Адаптивни и енергични сте. По душа сте оптимисти. Вярвате, че в крайна сметка нещата винаги се подреждат... и винаги се оказвате прави.

Правите впечатление на общителен човек, но всъщност ви е трудно да комуникирате свободно с хора, които не познавате добре. Изпитвате неудобство и притеснение. А истината е, че всички ви харесват – защото сте наистина интересен човек.

Влюбвате се лесно и дълбоко. Не криете чувствата си. Ще направите всевъзможни жертви за избраника на сърцето си, без дори да се замисляте. Давате шанс на хората, отново и отново. Просто вярвате в доброто у всеки.

Показалец тип В

Вие сте емоционални и чувствителни. Лесно се трогвате дори от съдбата на непознати. Иска ви се да помогнете на всички. Иска ви се да можехте да спасите целия свят. За вас няма незначителни каузи. Протягате ръка, дори ако не са ви молили. Вярвате, че дори и най-малкият жест е по-добър от бездействието.

Лесно създавате нови приятелства. Вярвате, че всеки човек, с когото се срещаме, може да ни научи на нещо. Затова приемате хората с отворено съзнание и отворено сърце.

Убедени сте, че нищо не е е случайно. Затова се стремите да изживявате пълноценно всеки миг. Да научавате всеки урок. Да се променяте и усъвършенствате непрекъснато.