Стиснете юмрука си и вижте какво разкрива за характера ви начинът, по който го правите.

По жестовете, погледа, чертите на лицето и маниерите може да се направи доста точен психологически портрет на даден човек. Професионалистите могат да кажат всичко за вашия характер или скрити страхове, след като ви наблюдават известно време. По същия начин, за вашата личност може да се съди от това как точно поставяте пръстите си, когато ги стиснете в юмрук. Опитайте се да свиете юмрук и да разберете кое е най-интересното за вашия характер.

Погледнете снимката и намерете своя вариант:

Вариант А


Външна идентичност: чувствителност, развита фантазия, липса на чувство за сигурност.

Вътрешна идентичност: желание да бъдат защитени, както и необходимост от искреност.

Вашият резултат:

Външна идентичност:

Чувствителен човек с добре развито въображение и великолепна интуиция, който обича да помага на хората; емпатичен, но малко колеблив, имате усещане за несигурност. Вие сте пълен с ентусиазъм, не се притеснявате за дреболии, малко нетърпеливи, но енергични. Също така весели, любознателни, авантюристи, забавни, с чувство за самоирония.

Вътрешна идентичност:

Вие чувствате нужда от защита и чувствате потребност от искрени отношения, харесва ви усещането за признание и приемане. Понякога сте прекалено добри и от тази ваша добрина другите винаги се възползват, но вие искате нещо съвсем простичко - хората да бъдат искрени с вас.

В същото време вие отлично знаете кой се държи добре с вас и кой - зле, умеете перфектно да разбирате кого си струва да обичате и кого да мразите.

Любовен аспект на личността:

Не умеете много добре да изразявате чувствата си. Ако показвате на партньора си 30% от своята любов, в действителност вие го обичате повече от 50%. Вие не сте склонни да се договаряте, омаловажавате чувствата и подтискате емоциите си. Вие сте човек, който е изключително трудно да бъде разгневен, тъй като сте свикнали да подтискате своите негативни емоции. Винаги се отнасяте добре към хората и не знаете какво е това егоизъм.

Вариант Б


Външна идентичност: Вие сте пълни с таланти, креативни сте, имате особен чар.

Вътрешна идентичност: имате ранима душа, искате да действате, но се страхувате да не направите грешка и да се самонараните, имате оптимистични и смели очаквания, но и голям страх от загуба.

Вашият резултат:

Външна идентичност:

Вие сте пълни с таланти, креативни сте, притежавате особен чар, имате много приятели от съвсем различни сфери. Вие сте щедри, интелигентни, уверени в себе си хора, привличате вниманието със силно чувство на собствено достойнство, отделяте голямо внимание на властта. Също така сте усърдни, предани, пълни с идеали, гъвкави и пъргави.

Вътрешна идентичност:

Вие имате крехка душа, иска ви се да направите много, но се страхувате да не направите грешка и да се нараните. Вие сте пълни с големи очаквания, но сте изложени на страха от провал, затова винаги се нуждаете от подкрепа. Вие не искате прекалено много - просто да намерите хора, които да ви разбират и да ви обичат такива каквито сте.

Любовен аспект:

Вие винаги всичко преувеличавате, потапяте се в депресиращи спомени, които е трудно да прогоните. Винаги се съмнявате и чувствате несигурност, а когато искате да организирате среща с някого, след това не го правите. Ако наистина много обичате партньора си, не искате да допуснете той да ви намрази или да се отегчи от вас. Затова често се преструвате, че ви е все едно или че това няма значение за вас.

Вариант В


Външна идентичност: висока креативност, остроумие, съобразителност и емоционалност.

Вътрешна идентичност: може да пожертвате собствените си интереси, но няма да причините болка на друг човек.

Вашият резултат:

Външна идентичност:

Имате богати творчески способности, вие сте духовити, умни, ловки и съобразителни, красноречиви, емоционални хора, с бързи реакции.
Вие сте практични, стремите се към красотата и изкуството, внимателни сте, но понякога много се вълнувате и сте прекалено чувствителни. Вие сте умни, проницателни, привърженици на хармонията, умеете да контролирате другите.

Вътрешна идентичност:

В по-голямата част от времето потъвате в тишина и мълчание, вие сте готови да се жертвате, само и само да не причините болка на някого. Не е трудно да ви разбере човек, трябва ви само малко нежност и мечтателност и някой, на когото можете да разчитате.

Любовен аспект:

Изобщо не обичате суматохата, по-добро за вас е комфортното обкръжение и отношение. Вашата най-голяма слабост - твърде доброто сърце. Дори да ви шокират с нещо или да ви причинят силна болка, ако виновникът искрено се извини, вие не можете да устоите и прощавате всичко.