Предстоящите празници и студеното време навън са повече от прекрасен повод да подарим на кожата си професионалната грижа, от която се нуждае! 

И тъй като всички знаем, че Коледа е най-вълшебното време от годината, заедно с нашите добри приятели от швейцарската висококачествена козметика SKINCODE, решихме да раздадем подаръци на три от вас, мили дами! Единственото, което трябваше да направите, за да бъдете една от късметлийките, бе да посочите правилния отговор на въпроса Какъв подарък е подготвил Skincode за теб тази Коледа? и след това да попълниш коректно формата за участие. Ето, че най-накрая дойде ред да обявим и имената на победителките, които си спечелиха подаръчен комплект, включващ клетъчен серумклетъчно регенериращ крем и клетъчни капсули: Лидия Стефанова, Елена Манолова и Ваня Иванова. Честито, дами!

Skincode е всичко, от което твоята кожа има нужда, и нищо излишно!

Клетъчният серум „Стоп на бръчките” подобрява клетъчната комуникация за по-бързо възстановяване на кожната структура и придава блясък. Клетъчно регенериращият крем е с богата текстура, който се бори със стареенето на клетъчно ниво, благодарение на включения в състава му Активен Клетъчен Регенериращ Комплекс Генерация 2 (ACR G2), който стимулира клетъчния метаболизъм и засилва собствените защитни и възстановяващи механизми на кожата. Клетъчните капсули „Идеална кожа” представляват изключителен копринен серум, защитен в индивидуални капсули, който предпазва кожата от вредното влияние на свободните радикали и се бори срещу преждевременното стареене.