Кое е най-ценното бижу в арсенала на всяка дама? Косата, разбира се. Красивата и добре поддържана грива винаги привлича погледите. А най-хубавото е, че с помощта на качествена боя за коса можем да променяме визията си за броени минути.

Независимо какъв е естественият цвят на косата ни, можем да я преобразим, избирайки класическото платинено русо на Мерилин Монро, топлият лешник на Анджелина Джоли и дори провокативното червено на Джулия Робъртс.

Но как можем да сме сигурни, че ще изберем боя за коса, която ни гарантира идеално покритие, наситен цвят и съставки, които щадят гривата ни? Добрата новина е, че можем да се доверим на марка №1 в грижата за боядисаната коса Aroma Color. Тя се грижи от 50 години за красивия цвят и здрава коса на 4 поколения жени в България. Традициите и високото качество бои за коси са причината тя да бъде любима на много дами. С Aroma Color косата ни е подхранена и защитена по време на боядисването, благодарение на формулата, която е обогатена с натурално масло от макадамия и интензивни пигменти. Избирайки правилната боя за коса, можем да сме сигурни, че косата ни ще изглежда жизнена, здрава и с цвят, който впечатлява. 

И тъй като е лято и желанието ни да променим нещо във външния ни вид е по-голямо от всякога, с приятелите ни от Aroma Color подготвихме специални изненади на 6 щастливки, които ще спечелят 3 броя комплект бижута колие и обеци с кристали Swarovski във формата на капка и 3 опаковки боя за коса Aroma Color по избор. За да бъдеш сред претендентките за наградите, беше необходимо да отговориш на въпроса „Колко нюанса предлага палитрата на Aroma Color?“.
Играта приключи на 08.07.2018г. и е време да обявим кои са шестте късметлийки, които ще грабнат наградите.

Комплект бижута колие и обеци с кристали Swarovski във формата на капка печелят Наталия Пашова, Вероника Младенова, Павлина Кофова.

Боя за коса Aroma Color в цвят по избор печелят Маргарита Куманова, Петя Иванова и Розалия Вичева.

 Честито на печелившите!