Повече от всичко искаш да направиш така, че отношенията в живота да ти носят удовлетворение, да намериш своето призвание и да живееш в хармония със самата себе си и, разбира се, да се усъвършенстваш? Ако е така, имаме чудесна новина за теб - Лариса Ренар отново идва в България и заедно с Наталия Кобилкина ще направи семинар на тема „Кръгът на женската сила: презареждане“, който ще се проведе на 16.06. Двете дами ще те научат как да се превърнеш в жената, за която Той мечтае и която е събирателен образ на четирите енергии, четирите женски състояния. 

И понеже знаем колко важно е всяка дама да бъде наистина щастлива, решихме да раздадем малко награди чрез нашата съвместна игра, в която просто да дадеп верен отговор на въпроса "Каква е основната задача на този тренинг?" А сега е време и да обявим кои са късметлийките:

  • уникалната възможност да присъстват лично на семинара ще имат: Надежда Малчева, Миглена Андреева, Диляна Тодорова и Ива Стаменова;
  • дамите, които ще могат да гледат семинара онлайн са: Лили Димитрова, Даниела Илиева, Радослава Михайлова, Деница Атанасова, Стела Билчева, Лилия Недялкова, Анелия Иванова и Вихрена Пенева;
  • страхотната книга на Наталия „33 дни до мечтата“ пък отива при: Гергана Йорданова, Никол Бакалова, Надежда Събева, Афизе Мустафа, Ралица Първанова, Даниела Николова, Евгения Шиварова и Камелия Георгиева.

Бъди едновременно мило, нежно, любящо Момиче; сексуална, сочна и страстна Любовница; благородна, величествена и реализирана Кралица и точна и грижовна Съпруга и Майка! Научи се отключваш архетипа в себе си и да махнеш тъмната страна в него! Управлявай смело енергията си! Почувствай се жена в женското тяло и в женска енергия!