Март е към края си, но сякаш пролетта е забравила за появата си. И докато съвременната козметика ни предлага огромно количество от продукти, които да се грижат за нежната кожа на лицето ни, забравяме, че всъщност от непрестанните капризи на времето страдат и ръцете ни, които често стават сухи, опънати, раздразнени и зачервени. За щастие, има много лесен начин, който помага за системното хидратиране и справяне с грубата кожа на тази зона - маските за ръце на Iroha Nature, които са най-новият и иновативен начин да омекотим и възвърнем еластичността на кожата си!

И понеже знаем колко важно е ръцете на една жена да бъдат нежни и защитени заедно с нашите приятели от Iroha Nature ти дадохме шанс да бъдеш една от петте късметлийки, които от първо лице да се убедят в истинността и ефекта на омекотяващите ръкавици с арган за сухи ръце с арган. За целта единственото, което трябваше да направиш, е да отговориш правилно на нашия въпрос. А ето, че днес дойде време да разкрием и дали името ти не е сред тези на големите победители!

Честито на Станка Терзиева, Виолета Станева, Стефка Пашева, Мария Димова и Руслана Димитрова!

Всички продукти от линията Iroha Nature осигуряват надеждна защита срещу стареенето, подхранват и подобряват регенерацията на клетките на кожата на ръцете, а освен това имат и антиоксидантен ефект. Необходими са ти само 15-20 минути у дома или дори в офиса, за да освежиш и подмладиш красивите си ръце. А най-хубавото е, че докато си с тях, можеш да вършиш всички ежедневни дейности, без капка дискомфорт. После сваляш, хвърляш и готово - няма и помен от сухите ръце!