Когато чуем за предстоящото лято, в мислите ни ведната изникват дълги и горещи дни, много освежаващи коктейли, усмивки, срещи с приятели и безкраен купон! И кога, ако не сега, е точното време да се поглезим с нещо, което да допълни перфектно визията ни. А новата колекция на Deichmann е всичко, което си търсила за предстоящите дни - свежи, ярки, модерни, цветни и изключително удобни обувки, които ще обгърнат като морска вълна крачетата ти и ще ги енергизират за безкрайните летни дни!

Уверяваме те, че никога не сме предполагали, че модата за този сезон може да бъде толкова happy и слънчева! Експлозия от цветове, огромен избор от модели и варианти за винаги различна и модерна визия. Без значение дали имаш нужда от доза елегантност с модели с каишки зад петата Sling Back и с Kitten heels, от удобство през забързания ден с абсолютно задължителните сникъри, или просто от чифт чехли, с които да отидеш до плажа - в Deichmann ще се погрижат за теб!

Изминаха точно две седмици от старта на съвместната ни игра с нашите обичани приятели от Deichmann и ето, че имената на трите щастливки, които си спечелиха по 1 ваучер на стойност 50 лв., вече са ясни. 

Казваме честито на:

Катерина Господинова, Яна Красимирова, Тихомира Любенова

Вие, мили дами, ще имате възможност сами да изберете следващото лятно и готино попълнение към колекцията си от обувки за предстоящите страхотни и топли дни във всеки един от магазините на веригата в страната.