Потенето е естествена функция на човешкия организъм, която се появява с цел охлаждане на телесната температура, той се засилва при стрес или физически дейности. Но ако се потите много обилно и постоянно се притеснявате от големите мокри кръгове под мишниците, без значение от сезона, то това би могло да означава, че страдате от хиперхидроза.

Освен прилагането на някои безценни съвети много бързо ще забравите за изпотяването със серията на Hidrofugal.

И за да имате възможност наистина да се убедите в ефективното действие на серията Hidrofugal Classic, дадохме възможност на пет от вас да си спечелят по един продукт от линията. За целта единственото, което трябваше да направите, е да отговорите на един лесен въпрос: Колко са продуктите от линията Hidrofugal Classic?

Е, днес дойде време да обявим имената на късметлиите. Честито на Кремена Славова, Камен Танев, Екатерина Георгиева, Савина Христова и Калин Станчев!

 

Продуктите от линията Hidrofugal Classic осигуряват надеждна защита от изпотяване и неприятна миризма, благодарение на високо ефективните съставки във формулите им. Продуктите са унисекс и можете спокойно да ги комбинирате с любимия си парфюм.

Още веднъж честито на победителите! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!