Тази година Дормео празнува своя 15-ти рожден ден! И като един от най-обичаните приятели на милиони хора по света, вместо да получи, той реши да раздаде страхотни подаръци за спокоен сън и свежи сутрини!

Единственото, което трябваше да направиш ти, за да се включиш в надпреварата за тях, бе да видиш какво разкрива любимата поза, в която спиш, за теб и връзката ти с любимия човек, да дадеш своя глас в анкетата ни и след това да се регистрираш във формата за участие. А подаръците наистина са удивителни! Ето и кои са тримата късметлии, които си ги спечелиха:

2 броя декоративно одеяло Хармония Натура (цвят според наличност) печелят Теодора Тенева и Миглена Петрова

1 възглавница Мемосан Класик печели Силвия Богданова

Честито!

Благодарение на своята иновативна революция в продуктите за сън, през всички тези 180 месеца мисията на Дормео бе да дарява на своите милиони приятели по света спокоен сън и комфорт, който заслужават. Лятото свършва, но купонът продължава, не пропускай нашите горещи отстъпки, само до 17-ти септември! С отстъпки до -70%! Брандът спечели доверието на всички хора, оповавайки се на своята максима, че здравословният сън е основната съставка от рецептата за спокоен и щастлив начин на живот!