X

Ето кои са късметлиите, които си спечелиха страхотни подаръци от играта на Дормео

от в 09:35 на 04.09.2017 в Свободно време | Интересно


Ето кои са късметлиите, които си спечелиха страхотни подаръци от играта на Дормео

Ето кои са късметлиите, които си спечелиха страхотни подаръци от играта на Дормео

Тази година Дормео празнува своя 15-ти рожден ден! И като един от най-обичаните приятели на милиони хора по света, вместо да получи, той реши да раздаде страхотни подаръци за спокоен сън и свежи сутрини!

Единственото, което трябваше да направиш ти, за да се включиш в надпреварата за тях, бе да видиш какво разкрива любимата поза, в която спиш, за теб и връзката ти с любимия човек, да дадеш своя глас в анкетата ни и след това да се регистрираш във формата за участие. А подаръците наистина са удивителни! Ето и кои са тримата късметлии, които си ги спечелиха:

2 броя декоративно одеяло Хармония Натура (цвят според наличност) печелят Теодора Тенева и Миглена Петрова

1 възглавница Мемосан Класик печели Силвия Богданова

Честито!

Благодарение на своята иновативна революция в продуктите за сън, през всички тези 180 месеца мисията на Дормео бе да дарява на своите милиони приятели по света спокоен сън и комфорт, който заслужават. Лятото свършва, но купонът продължава, не пропускай нашите горещи отстъпки, само до 17-ти септември! С отстъпки до -70%! Брандът спечели доверието на всички хора, оповавайки се на своята максима, че здравословният сън е основната съставка от рецептата за спокоен и щастлив начин на живот!

 

 Теми   Дормео България | игра | подаръци | рожден ден | сън

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.