Тази година Дормео навършва цели 15 години! Точно 180 месеца, през които неговата мисия бе да дарява на своите милиони приятели по света спокоен сън и комфорт, който заслужават. Защото добрият сън е достъпен за всеки с матраци Дормео, които само сега имаш възможността да вземеш с 15% отстъпка!

Благодарение на своята иновативна революция в продуктите за сън, брандът спечели доверието на всички тези хора, оповавайки се на своята максима, че здравословният сън е основната съставка от рецептата за спокоен и щастлив начин на живот!

И тъй като няма рожден ден без подаръци, за 15-тата си годишнина Дормео реши вместо да получи, да раздаде страхотни подаръци за спокоен сън и свежи сутрини за всички свои верни приятели! А те са:

Единственото, което трябва да направиш, за да се включиш в надпреварата за тях, е да видиш какво разкрива любимата поза, в която спиш, за теб и връзката ти с любимия човек, да дадеш своя глас в анкетата ни и след това да се регистрираш във формата за участие. Имаш време до 3.09.2017 г. Ден по-късно, на 4.09.2017 г., ще можеш да провериш дали си един от тримата късметлии, които Дормео България ще дари с тези наистина удивителни подаръци.

Може и да ти звучи странно, но начинът, по който спиш, всъщност е доста показателен за взаимоотношенията ти с половинката. Представлява ли сънят за теб форма на отдих или по-скоро израз на любов? Време е да разбереш сега:

1. Поза възел

При нея ръцете и краката ви са кръстосани и докосвате различни части от телата и лицата си.

Скрито значение: Любовта ви е съвсем млада и все още не сте се отегчили един от друг. Сексуалният ви живот е във вихъра си и не ви липсват идеи. Не искате да сте разделени дори и за минута. Но внимавайте подобна привързаност да не се превърне в зависимост.

2. Поза ангел пазител

При нея единият от вас лежи в ръцете на другия, възможно е и краката ви да се докосват.

Скрито значение: Както предполага името на позата, чрез нея вие показвате желание за защита. Влюбени сте и градите връзката си на стабилни основни. Дори и да ви харесва да сте заедно, все пак трябва да си оставяте време за себе си и да не задушавате другия с вниманието си. За вас доверието значи много.

3. Паралелни пози

При нея и двамата спите един срещу друг, но без да се докосвате.

Скрито значение: Ако спите в тази поза, най-вероятно връзката ви е дълготрайна, но почти е загубила страстта си... Това обаче не означава, че си нямате доверие. Все още сте привързани, напълно равнопоставени и споделяте дълбока любов.

4. На ръба

При нея единият от двамата буквално виси от леглото или заема по-голямата част от него.

Скрито значение: Това не е особено добър знак за връзката ви, тъй като е показател за пауза или за разделение в бъдещето. Когато единият от вас спи в подобна поза, това може да означава, че той иска да избяга от връзката. От друга страна, ако той заема по-голяма част от леглото, това може да символизра желанието му всичко да става по неговия начин, което не означава непременно да става без вас.

5. Лъжица

При нея той се промъква зад теб и те прегъръща.

Скрито значение: Двойките, които обикновено спят така, често са преминали отвъд първия етап на влюбването и така демонстрират любовта и доверието си. Първоначалната страст се е изпарила и сексът е по-спокоен. Преминали сте през по-голяма част от нещата, които се случват в една връзка и се опитвате да се насладите на компанията на другия, правейки я приятна, но все още не сте готови да се разделите.

Ако обаче жената спи зад мъжа, това е лош знак.

По този начин мъжът може да демонстрира студени отношения и е възможно да има единствено сексуални желания към своята избраница. От друга страна, жената се е вкопчила за него, защото не иска да го остави да си отиде, а това означава, че и двамата гледат на живота по различен начин.

Третата интерпретация на тази поза по време на сън, е когато партньорите се докосват само с ръце.

Подобен начин на сън е знак за възможно най-голямото доверие, защото можете да си дадете лично пространство, но без да се отделяте напълно. Това е знак, че не сте егоисти и че връзката ви е стабилна.

Ето какво споделиха случайни минувачи за любимата си поза пред репортера на Дормео:

Е, след като разбра скритите послания на всяка една от най-разпространените пози, е време да се включиш и в нашата анкета и да участваш в надпреварата за невероятните подаръци от Дормео!

Анкета

Твоята любима поза е...






Гласувай

Пожелаваме ти успех!