Всеки родител знае какво е да се тревожи и да прави всичко по силите си детето му да не се разболее по време на прехода от един сезон към друг. Вярно е също и това, че за съжаление, колкото и да се опитваме да не позволяваме на вирусите и сезонните грипове да атакуват имунната им система, мисията ни е почти обречена. Особено когато децата ни отново тръгнат на училище и детска градина, които от място за придобиване на знания и навици, се превърнат в инкубатори на вируси... Едно обаче можем да направим - да се погрижим за по-силния имунитет на своя наследник, който да му помогне да надвие настинките и порочния кръг на кашлица, сополи и болки в гърлото по-бързо и лесно! 

И понеже здравето на детето за всеки родител е от съществено значение, заедно с нашите приятели от Марсианци, решихме да ви разкрием тайната за силен детски имунитет през есента. За целта стартирахме игра, в която разказахме как да започнете новия сезон спокойно и без никакви притеснения. Всичко, което трябваше да направите, за да се включите в надпреварата за спечелването на прекрасните подаръци, 10 сиропа Марсианци Имунофорте, бе да отговорите правилно на нашия въпрос, след което да се регистрирате във формата за участие. А днес е време да разберете и дали не сте един от късметлиите! Ето и техните имена: 

Снежа Симеоновa, Диди Николаева, Пролетина Александрова, Наталия Недева, Снежинка Братованова, Антония Илчева, Йолослава Георгиев, Божана Асенова, Боби Иванов и Савка Канева

Честито!

Сиропът Марсианци Имунофорте е мощен природен имуностимулант, който засилва естествените сили на организма, който предоставя мощен антивирусен и антибактериален ефект, намалявайки честотата и продължителността на боледуването. Неговите четири основни съставки черен бъз, шипка, бета глюкани и витамин С подпомагат имунната защита и оказват благотворно действие върху дихателната система. Освен това, сиропчето е подходящо за интензивна употреба в есенно-зимния период, по време и след антибиотична терапия, при необходимост от подпомагане имунната защита на детето. Черният бъз е известен на човечеството от векове със своите чудодейни свойства. 

Според българския народен лечител Петър Димков черният бъз заслужено си спечелва титлата Царицата на българските билки, защото това е най-силната билка, която държи имунитета буден. Шипката от своя страна е - един от най-богатите източници на витамин С. Но освен това тя е богата на биофлавоноиди, които са особено важни за изграждането на добре функционираща сърдечно-съдова и имунна система. Силен имуностимулант, който успешно лекува инфекции, различни възпаления, грип, настинки. Бета глюканите, които също са напълно естествена съставка, от друга страна притежават уникалната способност чрез активирането на важни имунни клетки - т.нар. макрофаги и клетки „естествени убийци“, да елиминират опасните бактерии и вируси, и по този начин да предпазят детето от грип и инфекции. Наличието на витамин C пък подпомага доброто физическо състояние и нормалната функция на имунната система, благодарение на антиоксидантния си ефект.

Пожелаваме на Вас и Вашите малки съкровища здраве, усмивки и много нови есенни приключения!